Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Έρχεται επίθεση πυρηνικών; – Αξιωματούχοι προετοιμάζουν τον ρωσικό λαό για χρήση τους

«Αρχίζουν να προετοιμάζουν την κοινωνία τους. Δεν ξέρουν αν θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα ή όχι. Νομίζω ότι είναι επικίνδυνο ακόμη και να μιλάμε για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε συνέντευξή του στο BBC.

ΡΩΣΙΑ

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε συνέντευξή του στο BBC, μίλησε για  το ενδεχόμενο χρήσης πυρηνικών όπλων από την Ρωσία, σημειώνοντας δε πως πρέπει να επιβληθούν προληπτικές κυρώσεις στη Μόσχα.

«Αρχίζουν να προετοιμάζουν την κοινωνία τους. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Δεν είναι έτοιμοι να το κάνουν, αλλά αρχίζουν να το επικοινωνούν. Δεν ξέρουν αν θα τα χρησιμοποιήσουν ή όχι. Νομίζω ότι είναι επικίνδυνο ακόμη και να μιλάμε για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζελένσκι .

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας αρνήθηκε ότι προέτρεψε για χτυπήματα στο εσωτερικό της Ρωσίας λέγοντας ότι στην έκφραση που χρησιμοποίησε στα ουκρανικά έγινε λάθος μετάφραση. «Το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι Ρώσοι και άρχισαν να μεταφράζουν όσα είπε σύμφωνα με τη δική τους λογική».

Δεν παρέλειψε να στείλει ένα μήνυμα στον ρωσικό λαό και τόνισε ότι ο Πούτιν φοβάται τους πολίτες της χώρας του. «Παλέψτε για το σώμα, την ψυχή και τα δικαιώματά σας. Στέλνουν αυτά τα παιδιά στην Ουκρανία ουσιαστικά άοπλα, χωρίς καν εξοπλισμό. Είναι απλώς τροφή για τα κανόνια.

Αν δεν θέλουν να γίνουν κεμπάπ, πρέπει να παλέψουν για τη ζωή τους. Ο Πούτιν δεν φοβάται ένα πυρηνικό χτύπημα. Φοβάται το λαό του. Γιατί μόνο ο λαός του μπορεί να τον αντικαταστήσει και να δώσει την εξουσία του σε άλλο πρόσωπο».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κίνα
ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΗΠΑ
Κορονοϊός