Βόλος: 57χρονος «πουλούσε» αυτοκίνητα που δεν υπήρχαν με ταυτότητα… νεκρού

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν ένας 57χρονος από τον Βόλο, υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου – «ευκαιρίας», το οποίο είδε στο ίντερνετ, έδωσε προκαταβολή 1240 ευρώ αλλά… δεν είδε ποτέ το αυτοκίνητο.

Αστυνομία

«Χρυσές δουλειές» έκανε ένας απατεώνα στον Βόλο, ο οποίος πουλούσε αυτοκίνητα που… δεν υπήρχαν.

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν ένας 57χρονος από τον Βόλο, υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου – «ευκαιρίας», το οποίο είδε στο ίντερνετ, έδωσε προκαταβολή 1240 ευρώ αλλά… δεν είδε ποτέ το αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος απατεώνας, για να πείσει το θύμα ότι η συναλλαγή ήταν καθ’ όλα νόμιμη και η μεταβίβαση θα προχωρούσε , ο Βούλγαρος σκάναρε και του έστειλε ηλεκτρονικά αστυνομική ταυτότητα , η οποία ανήκε… σε νεκρό Έλληνα.

Σύμφωνα με το gegonota.news, μόλις ο Βούλγαρος έλαβε την προκαταβολή, η οποία δόθηκε τμηματικά, εξαφανίστηκε. Ο 57χρονος Βολιώτης απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου. Μετά από ενδελεχή έρευνα ο δράστης της απάτης σε βάρος του 57χρονου Βολιώτη ταυτοποιήθηκε, καθώς είχε δώσει τα στοιχεία προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού . Τη Δευτέρα (16.01.2023) ο δράστης καταδικάστηκε ερήμην σε 18 μήνες φυλάκιση. Η ποινή θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, αν ο κατηγορούμενος επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε για αγοροπωλησία που δεν έγινε ποτέ.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments