Βόλος: Αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες του τρένου – Πρώτα έκανε τον σταυρό του
Ο 62χρονος αυτόχειρας είχε διαφύγει από την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου
Τραγωδία στον Βόλο, όπου άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στις ράγες του τρένου, στη σιδηροδρομική διάβαση στο ύψος Ζάχου – Παπαδιαμάντη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας 62 χρονών, που φέρεται να ήταν κρυμμένος σε σημείο της διάβασης, εμφανίστηκε μπροστά στα ράγες την ώρα που περνούσε το τρένο, έκανε τον σταυρό του και στη συνέχεια μπήκε μπροστά στην αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα όπως αναφέρει magnesianews.gr.
Ο αυτόχειρας φέρεται να είχε διαφύγει από την ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου όπου νοσηλευόταν καθώς έπασχε από κατάθλιψη.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ηταν παντρεμένος, ταυτοποιήθηκε από οικείους του και Πρόκειται για συνταξιούχο σιδηροδρομικό υπάλληλο.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Βόλου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ελ Νίνιο: Τι είναι το φαινόμενο που μας ανησυχεί ιδιαίτερα και πώς επηρεάζει την Ελλάδα
Μετατροπή των Καπναποθηκών Παπαπέτρου στο Αγρίνιο σε Μουσείο με ικανοποίηση Φαρμάκη
Apple «Surprise and Shine»: Αυτά είναι τα νέα iPhone 18 pro και pro max και Apple Watch
Ακόμα καλοκαίρι: 4 πανηγύρια στην Αθήνα τον Σεπτέμβρη για γλέντι μέχρι πρωίας
Εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου στα Αραχωβίτικα ΦΩΤΟ:
