Βόλος: Αναγνωρίστηκε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή από ανακοπή

Η 58χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε , χωρίς σφυγμό και αισθήσεις στο Νοσοκομείο του Βόλου , μετά την κατάρρευσή της στο πάρκο. Αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς της.

θάνατος

Την τελευταία της πνοή άφησε μια 58χρονη γυναίκα  σήμερα το μεσημέρι από ανακοπή καρδιάς, στο πάρκο της Νέας Δημητριάδας, στο Βόλο. Οι συγγενείς της , εντοπίστηκαν και την αναγνώρισαν.

Η γυναίκα όταν μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο, δεν έφερε κανένα στοιχείο επάνω της που θα υποδήλωνε την ταυτότητά της, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούσαν συγγενείς και γνωστούς ακόμα και στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Από το μεσημέρι που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με το ΕΚΑΒ, αναγνωρίστηκε πριν μισή ώρα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε , χωρίς σφυγμό και αισθήσεις στο Νοσοκομείο του Βόλου , μετά την κατάρρευσή της στο πάρκο. Η γυναίκα εντοπίστηκε καταμεσής του πάρκου στην οδό Θερμοπυλών, στη Νέα Δημητριάδα, από περίοικους, οι οποίοι μόλις συνειδητοποίησαν ότι δεν αναπνέει, έντρομοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ καθώς κανείς δεν γνώριζε ΚΑΡΠΑ .

Στο Νοσοκομείο βρέθηκε κλιμάκιο του ΑΤ Βόλου, που ενημερώθηκε σχετικά από τους γιατρούς του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments