Βόλος: Στο αυτόφωτο ο 47χρονος που θεωρείται υπεύθυνος για τη φωτιά στα Καλά Νερά
Η φωτιά ευτυχώς ελέγχθηκε και δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις.
Ο 47χρονος που θεωρείται υπεύθυνος για τη φωτιά στα Καλά Νερά στον Βόλο οδηγήθηκε στο αυτόφωρο στην αρχή της εβδομάδας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε ο 47χρονος Αλβανός που θεωρείται υπαίτιος για τη φωτιά στα Αργυραίικα, στα Καλά Νερά τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023.
Ο 47χρονος συνελήφθη για τη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι στον οικισμό Αργυραίικα στα Καλά Νερά, προκαλώντας την κινητοποίηση πυροσβεστικών δυνάμεων και ενός πυροσβεστικού ελικοπτέρου Έρικσον.
Η φωτιά ελέγχθηκε και δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις χάρη στη διάνοιξη του δρόμου στα Αργυραίικα από Καλά Νερά- Βυζίτσα που λειτούργησε ως ζώνη πυρόσβεσης και πέρασαν πιο γρήγορα τα πυροσβεστικά οχήματα.
Εν τω μεταξύ συνεδρίασε και πάλι σήμερα το ΣΤΟ Νοτίου Πηλίου και ο Δήμος με την Πολιτική Προστασία και τους εθελοντές είναι σε πλήρη επιφυλακή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η οργή της Ελένης Ράντου για την AI φωτογραφία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο νοσοκομείο
Πώς να αντιμετωπίσετε τη μεσημεριανή εξάντληση χωρίς επιπλέον καφέ
Η Razer παρουσίασε το Reclusa Mini 65% με magnetic switches και ασύρματη λειτουργία
«Πετάει, πετάει» έρχεται στην Πάτρα και στο θέατρο «Πάνθεον»
Πώς να προπαραγγείλετε τα έξυπνα γυαλιά Xreal Aura με Android XR
