Βορίδης: Η ΝΔ θα βγει ενωμένη, πιο ισχυρή, με απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κ. Μητσοτάκη
«Όσοι περιμένουν ότι η παράταξη θα διαιρεθεί, κάνουν λάθος», υπογραμμίζει κλείνοντας ο Μ. Βορίδης.
Μήνυμα υπέρ της ενότητας του κυβερνώντος κόμματος εξέπεμψε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, στις Αρχάνες.
Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Επικρατείας, «ολόκληρη η Κρήτη στις τελευταίες εθνικές εκλογές έγινε “μπλε”. Είναι κάτι που χρωστάμε στον αγώνα κυρίως των Νεοδημοκρατών, των συναδέλφων στην Κρήτη, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά μια σειρά από ζητήματα. Αυτό αναγνωρίστηκε από τον κόσμο».
Και, στο «δια ταύτα», «όσοι περιμένουν ότι η παράταξη θα διαιρεθεί, κάνουν λάθος. Η παράταξη θα βγει ενωμένη, ακόμα πιο ισχυρή, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη», υπογραμμίζει κλείνοντας ο Μ. Βορίδης.
Διαβάστε επίσης:
Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην Ένωση Εισαγγελέων για τις δηλώσεις του στην υπόθεση Πισπιρίγκου
Καιρός: Έκτακτο Δελτίο από την ΕΜΥ – Χιόνια από αύριο Κυριακή 28 Ιανουαρίου έως την Τρίτη
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το τέλος της «μάχης» με το καρπούζι: 4 έξυπνοι τρόποι για να το κόψετε σαν επαγγελματίας
Υδρόψυξη στους 45 βαθμούς: Η επανάσταση στο data center της NVIDIA
Θεία Λειτουργία στον Προφήτη Ηλία του Μεγάλου Ποντιά ΦΩΤΟ
Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στο σώμα μας και ποιοι πρέπει να μείνουν σπίτι
Το πρώτο επίσημο trailer του Avengers: Doomsday είναι επιτέλους εδώ
