Βουλή: Εγκρίθηκαν τα μέτρα στήριξης για το δυστύχημα στα Τέμπη

Τα μέτρα στληριξης για το δυστύχημα στα Τέμπη, υπερψηφίστηκαν από όλα τα κόμματα της Βουλής, πλην του ΚΚΕ που δήλωσε «παρών»

Βουλή: Εγκρίθηκαν τα μέτρα στήριξης για το δυστύχημα στα Τέμπη

Εγκρίθηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για τα μέτρα στήριξης των συγγενών των θυμάτων αλλά και των πληγέντων από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια, το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με τίτλο «Μέτρα στήριξης των συγγενών των θυμάτων και των πληγέντων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών της 28ης Φεβρουαρίου 2023, συνταξιοδοτική διάταξη, ρυθμίσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας των συγκοινωνιών, διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης, παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό της τουριστικής νομοθεσίας και άλλες επείγουσες διατάξεις».

Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία.

Υπέρ της αρχής του ψήφισαν η ΝΔ, και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ενώ το ΚΚΕ μαζί με το ΜεΡΑ25 καταψήφισαν και η Ελληνική Λύση δήλωσε «παρών». Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκαν τα άρθρα με τα μέτρα στήριξης των συγγενών των θυμάτων καθώς όλα τα κόμματα τα υπερψήφισαν, πλην του ΚΚΕ που δήλωσε «παρών» σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σημειώνεται ότι μόνο για τα μέτρα που αφορούν το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, συμμετείχε και ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη κοινοβουλευτική ψηφοφορία, ο οποίος τα υπερψήφισε όλα.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ