Βουλή: Οι «Σπαρτιάτες» ευχαρίστησαν τον Ηλία Κασιδιάρη
Ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Μανούσος κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων, αναφέρθηκε στη στήριξη του κόμματός του από τον Ηλία Κασιδιάρη
Το κόμμα Σπαρτιάτες ευχαρίστησε από το βήμα της Βουλής τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη, γιατί «με την καταλυτική συνδρομή του» έφερε στη Βουλή το κόμμα.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Μανούσος κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων, αναφέρθηκε στη στήριξη του κόμματός του από τον Ηλία Κασιδιάρη.
«Μολονότι το κόμμα Σπαρτιάτες μπήκε στη Βουλή με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, αυτό δεν σημαίνει – επειδή ακούστηκε χθες, αν μου επιτρέπετε – ότι είμαστε συνέχεια κάποιου ναζιστικού μορφώματος. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές, είμαστε απλά λαϊκά παιδιά, άπαντες.
Εγώ συγκεκριμένα ήρθα εδώ στην Εθνική Αντιπροσωπεία ενώ εργάζομαι σε δύο δουλειές, με δύο μικρά παιδιά. Αυτό που γίνεται, να στοχοποιείτε ανθρώπους χωρίς να γνωρίζετε το ποιόν τους, είναι, πέρα από πολιτικά ανήθικο, και ανεπίτρεπτο», είπε ο βουλευτής των «Σπαρτιατών».
Νωρίτερα σήμερα, ο βουλευτής των «Σπαρτιατών» Αθανάσιος Χαλκιάς δήλωσε: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών εισήλθε στη Βουλή με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίον ευχαριστώ θερμά».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Ο πόλεμος άλλαξε για πάντα: Ρωσικό drone με χειριστή το AI σκότωσε αμάχους
Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στον Πλάτανο Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Madonna και Akeem Morris: Το καλοκαιρινό recap από την Ελλάδα και οι δύο ελληνικές λέξεις που έγιναν αφιέρωση ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
