Βράβευση στο «Μπαχάρι» από τον Σύνδεσμο Διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η
Το “ευχαριστώ” του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η στο “Μπαχάρι” εκφράστηκε με βράβευση της γνωστής επιχείρησης στην Τριών Ναυάρχων διά χειρός Ανδρέα Μακρόπουλου.
Η ψησταριά «Μπαχάρι» στην Τριών Ναυάρχων αποτελεί τον φετινό χορηγό των εμφανίσεων των μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Μπάσκετ της ΕΣΚΑ-Η, με τον ρουχισμό των ρέφερι της περιοχής μας να κρίνεται ως κομψότατος και άκρως φινετσάτος.
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών της περιοχής μας, δεν θα μπορούσε να μην ανταποδώσει την στήριξη του «Μπαχαριού», με τον πρόεδρο των «γκρίζων» Ανδρέα Μακρόπουλο να προχωράει στη βράβευση της γνωστής επιχείρησης και ειδικότερα του ιδιοκτήτη της, Μάκη Παπαϊωάννου.
Νέα εποχή στο ελληνικό μπάσκετ με Βαγγέλη Λιόλιο στην προεδρεία της ΕΟΚ, νέα σελίδα στη διαιτησία, αλλά και νέες εμφανίσεις για τους ρέφερι της ΕΣΚΑ-Η.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Achaia Clauss με Kαρναβαλικό φως πριν από 9 χρόνια ΦΩΤΟ
Καφές και χοληστερόλη: Ποιοι τύποι ανεβάζουν την «κακή» LDL και ποιοι είναι ασφαλείς
Έρευνα αποκάλυψε ότι τηλεοράσεις της LG κατέγραφαν ήχο ενώ ήταν κλειστές
Ο Σβόλης στο GNC 3on3 της Αγίου Νικολάου ΦΩΤΟ
Πώς να ντύσεις τα σχολικά βιβλία βήμα βήμα
