Βραβεύθηκε η Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής

Εξαιρετική εμφάνιση του Γυναικείου Φωνητικού Σχήματος «Εμμέλεια» στην Ηγουμενίτσα

Βραβεύθηκε

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι αποστολές της Πολυφωνικής σε Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα, με την Παιδική Χορωδία και το Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα «Εμμέλεια» του Οργανισμού, αντιστοίχως.

Η Παιδική Χορωδία έλαβε μέρος στο 41ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας και ιδιαίτερα στον 27ο Διεθνή διαγωνισμό, που περιέχεται στο Φεστιβάλ και που οργανώθηκε με κάθε επιτυχία από την Χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας. 25 χορωδίες από όλο τον κόσμο, παρουσίασαν σε διάφορες εκδηλώσεις τα προγράμματα τους, με κατάληξη το Αρχαίο Ωδείο της Νικόπολης, όπου έγινε η τελετή λήξης του Φεστιβάλ.

Βραβεύθηκε

Η Χορωδία συμμετείχε στο διαγωνισμό της κατηγορίας Παιδικών Χορωδιών, το Σάββατο το απόγευμα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης, όπου και βραβεύτηκε με χάλκινο μετάλλιο για την επίδοση της, μέσα από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ρεπερτόριο, θρησκευτικού περιεχόμενου (κατηγορία C). Το βράδυ της ίδιας ημέρας, έδωσε συναυλία, με ελεύθερο πρόγραμμα, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Κοίμησης της Θεοτόκου.

Βραβεύθηκε

Τη χορωδία διηύθυνε η Αρετούσα Νικολοπούλου, ενώ πιάνο έπαιξε η Μαρίνα Μυλωνά, καθηγήτριες και οι δύο του Ωδείου της Πολυφωνικής. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός.

Βραβεύθηκε

Εξ άλλου το παρελθόν Σάββατο το Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα «Εμμέλεια» του Οργανισμού, έλαβε μέρος στο διήμερο 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας, που οργάνωσε υποδειγματικά, ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου» και που πραγματοποιήθηκε στον εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο (αρχαίο θέατρο) των Γιτάνων.

Βραβεύθηκε

Τις δύο ημέρες του Φεστιβάλ, έλαβαν μέρος 8 χορωδιακά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα. Την «Εμμέλεια» διηύθυνε η Αλμπένα Πενκόβα (καθηγήτρια του Ωδείου του Οργανισμού), ενώ πιάνο έπαιξε η πιανίστα Έλενα Φέντκο. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Αντιπρόεδρος Α΄ του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργος Σταματόπουλος.

Βραβεύθηκε