Βραυρώνα: Αντιφάσεις από τον πατέρα που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια – Τι λέει ο δικηγόρος του

Αύριο, Τρίτη οδηγείται στον εισαγγελέα ο πατέρας από το Νεπάλ, που έχει ομολογήσει ότι ο ίδιος πέταξε τη σακούλα με το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων στη Βραυρώνα.

Βραυρώνα,Αντιφάσεις,πατέρα

Απολογείται σήμερα, Δευτέρα (13.05.24) η μητέρα του βρέφους, που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια στη Βραυρώνα, ενώ ο πατέρας αλλάζει τώρα την αρχική του κατάθεση.

Αύριο, Τρίτη οδηγείται στον εισαγγελέα ο πατέρας από το Νεπάλ, που έχει ομολογήσει ότι ο ίδιος πέταξε τη σακούλα με το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων στη Βραυρώνα. Ο ίδιος πέφτει σε αντιφάσεις σε όσα έχει ισχυριστεί. Σημειώνεται ότι και στους δύο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία.

«Ο πατέρας μου είπε χθες τηλεφωνικά ότι δεν γνώριζε ότι μέσα στη σακούλα ήταν το βρέφος, αλλά στην αρχική του κατάθεση είχε υποστηρίξει ότι η σύντροφός του του έδωσε πετσέτες λερωμένες με αίμα, όπου εκεί μέσα είχε τυλίξει το βρέφος», δήλωσε ο δικηγόρος του ζευγαριού, Δημήτρης Ζορμπάς, έξω από τα δικαστήρια.

Και συμπληρώνει: «Δίνει μία διαφορετική εκδοχή σε εμένα, αλλά ο άνθρωπος είναι αλλοδαπός, κατέθεσε με διερμηνέα που δεν ήταν στον κατάλογο του Πρωτοδικείου κι ενδεχομένως να υπήρξε κάποια παράφραση», είπε ο ίδιος.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop