Βραυρώνα: Προφυλακίζονται οι γονείς που πέταξαν το νεογέννητο στα σκουπίδια

Στην φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους ο 23χρονος και η 24χρονη, το ζευγάρι που εμπλέκεται στην υπόθεση του νεογέννητου που πετάχθηκε στα σκουπίδια στη Βραυρώνα.

γονείς,Προφυλακίζονται

Στην φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους ο 23χρονος και η 24χρονη, το ζευγάρι που εμπλέκεται στην υπόθεση του νεογέννητου που πετάχθηκε στα σκουπίδια στη Βραυρώνα με την γυναίκα από το Νεπάλ να κατηγορείται ότι μαζί με τον ομοεθνή σύντροφό της σκότωσαν το νεογέννητο και στη συνέχεια ο άνδρας το πέταξε στα σκουπίδια.

Η 24χρονη κατηγορείται για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού με πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται να ισχυριστεί πως το βρέφος γεννήθηκε νεκρό και πως το έχασε λόγω εργασίας στα χωράφια. Κάτι ωστόσο που δεν φαίνεται να ισχύει καθώς, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και εν συνεχεία πετάχτηκε στα σκουπίδια.

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι το νεογνό είχε κακώσεις που έγιναν εν ζωή και πιθανώς προέρχονται από το απορριμματοφόρο που περισυνέλλεξε τον κάδο στον οποίο βρισκόταν. Πάντως το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να εκδοθεί μετά και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται πως η τραγική ιστορία ήρθε στο φως έπειτα από την επίσκεψη της μητέρας του βρέφους στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου έφθασε με αιμορραγία. Οι γιατροί της είπαν ότι ήταν έγκυος χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν αν είχε προηγηθεί αποβολή ή κανονικός τοκετός.

Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς να πηγαίνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει το ζευγάρι και να διεξάγουν έρευνα εντοπίζοντας αίματα τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο και στα σεντόνια αλλά και σε άλλα σημεία.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop