Βραυρώνα: Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν οι γονείς του στα σκουπίδια

Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες για το βρέφος στη Βραυρώνα

Βραυρώνα,βρέφος,σκουπίδια

Σοκάρουν οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση στη Βραυρώνα καθώς όπως αποκαλύπτει το Live News το βρέφος που πέταξαν οι γονείς του στα σκουπίδια, γεννήθηκε ζωντανό.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News η νεκροψία νεκροτομή έδειξε πως το βρέφος το οποίο πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του γεννήθηκε ζωντανό και με βάση αυτές τις εξελίξεις θα δικαστούν για ανθρωποκτονία.

Απομένουν κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις ωστόσο, το παιδί γεννήθηκε ζωντανό χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν πετάχτηκε στη σακούλα πριν δολοφονηθεί ή μετά.

Ο Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής και πρόεδρος ιατροδικαστών, μίλησε στο LIVE NEWS για το τι μπορεί να δείξει η ιατροδικαστική έκθεση.

«Ο ιατροδικαστής ήταν σίγουρο πως θα καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Ένα στοιχείο που μπορούμε να έχουμε σε μία τέτοια υπόθεση είναι οι κακώσεις οι οποίες διακρίνονται σε προθανάτιες ή μεταθανάτιες. Λογικά θα ανευρεθεί και ο πλακούντας και ο ομφάλιος λώρος. Αυτό που περιμένει ένας ιατροδικαστής είναι αυτά που είδε με το μάτι να τα επιβεβαιώσει και ιστολογικά. Η νεκροτομία μας δίνει ένα ασφαλές συμπέρασμα. Ένας ιατροδικαστής μπορεί να καταλάβει την ηλικία του βρέφους».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop