Βραζιλία: Δημοτικός σύμβουλος φίλησε συνάδελφό του στη διάρκεια συνεδρίασης BINTEO

Κατά την διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στην πόλη Φλοριανόπολη της Βραζιλίας, ένας δημοτικός σύμβουλος τράβηξε από το χέρι μια συνάδελφό του, την αγκάλιασε, έσκυψε προς το λαιμό της και τη φίλησε. Και όλα αυτά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων!

Βραζιλία: Δημοτικός σύμβουλος φίλησε συνάδελφό του στη διάρκεια συνεδρίασης BINTEO

Αιφνιδίασε σε συνεδρίαση ένας δημοτικός  σύμβουλος στη Βραζιλία, όταν σηκώθηκε, άρπαξε και φίλησε συνάδελφο του, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παραβρισκόμενων.

Πιο συγκεκριμένα, Στα μέσα της προηγούμενης, κατά την διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στην πόλη Φλοριανόπολη της Βραζιλίας, ένας δημοτικός σύμβουλος τράβηξε από το χέρι μια συνάδελφό του, την αγκάλιασε, έσκυψε προς το λαιμό της και τη φίλησε. Και όλα αυτά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων!

Ο τολμηρός κύριος στο βίντεο είναι ο δημοτικός σύμβουλος Μαρκίνιος ντα Σίλβα του Χριστιανοκοινωνικού Κόμματος και η κυρία που δέχθηκε το αιφνιδιαστικό φιλί του, η Κάρλα Άιρες από το Κόμμα των Εργαζομένων.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο η Κάρλα Άιρες είναι εμφανές ότι αιφνιδιάστηκε και έσπρωξε τον Μαρκίνιος ντα Σίλβα, ο οποίος ήταν χαμογελαστός και έδειχνε να έχει χαλαρή διάθεση. Εκείνη, ωστόσο, έδειξε την ενόχλησή της, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε – θέση για το θέμα πήρε και ο Λούλα, ο οποίος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στη δημοτική σύμβουλο. Από την πλευρά του, ο Μαρκίνιος ντα Σίλβα απολογήθηκε για την κίνησή του αυτή.

Δείτε το βίντεο:

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ