Ξαφνικό πρόβλημα: Σταματούν τα έργα στην «Αγιά Σοφιά»!

Εχει αναρτηθεί στη Διαύγεια ότι η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Εργων και Υποδομών έκανε αποδεκτή την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του έργου

Ξαφνικό πρόβλημα: Σταματούν τα έργα στην «Αγιά Σοφιά»!

Ξαφνικά πρόβλημα στην ΑΕΚ με την «Αγια-Σοφιά Opap Arena». Όπως έγινε γνωστό, η ΙΝΤΡΑΚΑΤ κατέθεσε αίτηση διακοπής των εργασιών για την υπογειοποίηση με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής.
Εχει αναρτηθεί στη Διαύγεια ότι η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Εργων και Υποδομών έκανε αποδεκτή την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του έργου.
Συγκεκριμένα, η ΙΝΤΡΑΚΑΤ είχε ζητήσει από την Περιφέρεια τη διακοπή των εργασιών αφού δεν είχε καταβληθεί ο 11ος λογαριασμός, το οποίο μεταφράζεται ως μη ανταπόκριση της Περιφέρειας Αττικής στις οικονομικές της υποχρεώσεις για το έργο.
Φυσικά, μένει να φανεί η αντίδραση της ΑΕΚ πάνω στο ζήτημα, αλλά και να μάθουμε πώς μεταφράζεται η όλη κωλυσιεργία, δηλαδή κατά πόσο επηρεάζει το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της ομάδας.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ