Ξάνθη: Αυτόματη αποβολή έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το νεογνό που βρέθηκε νεκρό
Για την υπόθεση συνελήφθη η 33χρονη μητέρα του νεογνού από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Ξάνθης, αντιμετωπίζοντας κατηγορία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Αυτόματη αποβολή και όχι εγκληματική ενέργεια αποδίδεται, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του νεογέννητου που εντοπίστηκε νεκρό το πρωί της Δευτέρας σε εγκαταλελειμμένο σπίτι σε οικισμό της Ξάνθης.
Όπως προέκυψε από το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας, στο σώμα του βρέφους δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις ή ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, με τις Αρχές να αποκλείουν πλέον το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας.
Για την υπόθεση συνελήφθη η 33χρονη μητέρα του νεογνού από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Ξάνθης, αντιμετωπίζοντας κατηγορία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ η προανάκριση των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες της υπόθεσης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News