Ξεκινά σήμερα με 42 συμμετοχές το 33ο Ράλι Ιονίου

Ράλι Ιονίου

Όλα έτοιμα είναι σήμερα ώστε να ξεκινήσει το 33ο διεθνή ράλι Ιονίου  με την κανονιά να πέφτει σήμερα το απόγευμα, στο γραφικό λιμάνι, στα Τριζόνια.

Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 42 σκάφη από τα οποία υπάρχουν και αρκετά πατρινά τα οποία θα διεκδικήσουν κάποιο μετάλλιο στις κατηγορίες που θα συμμετάσχουν.

Διοργανωτής είμαι και φέτος ο δραστήριος Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πατρών ο οποίος έχει οργανώσει τα πάντα στη εντέλεια ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι όσοι συμμετέχουν.

Πρώτη διαδρομή με προορισμό την Πάτρα με συμμετοχές από 40 σκάφη από 14 ομίλους από όλη την Δυτική Ελλάδα και το κέντρο.

33 χρόνια διεξάγεται το Ράλι Ιονίου, ένας θεσμός για την πόλη μας και όχι μόνο, ένα εμβληματικό ραντεβού κάθε χρόνο για Έλληνες και Ξένους  ιστιοπλόους.

Η διαδρομή φέτος εμβληματική, με σταθμούς στα Τριζόνια-Πάτρα-Μεσολόγγι-Ζάκυνθος-Κατάκολο.

Στην Πάτρα ο στόλος θα ελλιμενιστεί τη Δευτέρα 31/07 και Τρίτη 01/08, ενώ η εκκίνηση της Β΄ Ιστιοδρομίας θα γίνει Τετάρτη 02/08 μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΙΟΠ. Θα πλεύσει για λόγους θέασης μέχρι τη γέφυρα και επιστροφή στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο πριν ανοιχτεί για Μεσολόγγι.

Ένα ωραίο θέαμα που ο όμιλος προσδοκά και αξίζει να το απολαύσουν όλοι, ιστιοπλόοι και θεατές.