Ξένια Σοφιανού και Κατερίνα Σπηλιοπούλου: Από την ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρα στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ

Δύο Πατρινές παρουσίες στο νέο σχήμα του Πολιτικού Συμβουλίου.

Ξένια Σοφιανού και Κατερίνα Σπηλιοπούλου: Από την ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρα στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ

Με απόφαση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Ορφέα Γεωργίου, ορίστηκε το νέο σχήμα του Πολιτικού Συμβουλίου. Ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα καθήκοντα και δημιουργική θητεία σε όλες και όλους, μα ιδιαίτερα σε δύο μέλη που προέρχονται από την Αχαΐα και τις οργανώνεις της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας, την Ξένια Σοφιανού, υπεύθυνη του τομέα Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και την Κατερίνα Σπηλιοπούλου, υπεύθυνη του τομέα Μεταφορών και Δικτύων.

Η Ξένια Σοφιανού γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε σ’ ένα χωριό της Δυτικής Αχαΐας, το Φράγκα.Είναι απόφοιτος της σχολής Θετικών Επιστημών, του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής ήταν ενεργό μέλος της οργάνωσης ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, στην Πάτρα. Είναι κάτοχος των εξής πιστοποιήσεων: 1) Finance Essentials by Imperial, 2) Financial Management Specialization by University of Illinois (Coursera), 3) Python for everybody by Μichigan. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ενώ ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει το μεταπτυχιακό της (MSc: Finance & Banking) στο τμήμα Οικονομικών, του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Κατερίνα Σπηλιοπουλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι γεωλόγος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών και υποψήφια διδάκτορας του Τμήματος Μηχανικών Μεταλλείων και Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε στα φοιτητικά χρόνια όπου υπήρξε μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ και μέλος της ΟΝΝΕΔ.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ