Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους το παιδί μου θα ήταν ζωντανό»
Σύμφωνα με την οικογένεια της Ελένης, όταν η κοπέλα πήγε να καταγγείλει το περιστατικό σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου, δεν είχε σωστή αντιμετώπιση από τους αστυνομικούς.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μετά την αρχειοθέτηση της δικογραφίας για τον ομαδικό βιασμό της κόρητς της. “Την ημέρα που έγινε η ταφή του παιδιού, εκείνο το βράδυ έμαθα για τον βιασμό του παιδιού. Δεν ήξερα τίποτα. Απλώς, αυτή η συγκεκριμένη φίλη… μου έδωσε και τα ονόματα των βιαστών, τα δύο ονόματα των βιαστών που τα είχε βρει η Ελένη”.
Η 24χρονη φίλη είχε αναφέρει πως ένα βράδυ, κατά τη διάρκεια διασκέδασης σε νυχτερινό κέντρο στο νησί, η Ελένη γνώρισε τα εν λόγω άτομα, τη μετέφεραν στο σπίτι της και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης. Η 24χρονη ως μάρτυρας είχε αναφερθεί στο περιστατικό της 3ης Δεκεμβρίου 2018 και είχε επισημάνει ότι η δολοφονηθείσα φοβόταν τρία άτομα που εμπλέκονταν σε μια υπόθεση βιασμού εις βάρος της. Είχε τονίσει μάλιστα ότι δεν είχε κάνει μήνυση διότι, όπως της έλεγε, φοβόταν ότι θα της κάνουν κακό.
Σύμφωνα με την οικογένεια της Ελένης, όταν η κοπέλα πήγε να καταγγείλει το περιστατικό σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου, δεν είχε σωστή αντιμετώπιση από τους αστυνομικούς.
“Πήγε και κατήγγειλε στην αστυνομία και βρήκε το παιδί μου κλειστή πόρτα. Της είχαν πει να πάει να ψάξει να βρει το βίντεο! Η Ελένη δηλαδή να κάνει τον ντετέκτιβ, αν είναι δυνατόν! Αυτοί δολοφόνησαν το παιδί μου… Αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους το παιδί μου θα ήταν ζωντανό. Βασικά, θα το έπαιρνα από αυτό το βρωμονήσι”, τόνισε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.
“Να ανακινηθεί από την αρχή αυτό το θέμα γιατί με καίει και με τρώει και με βασανίζει και δεν μπορεί επειδή το παιδί μου δεν είναι ζωντανό να μείνει στο συρτάρι κλεισμένο”, λέει φορτισμένη η Κούλα Τοπαλούδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι καταγγελλόμενοι αρνούνται όλες τις κατηγορίες.
Πηγή: enikos.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ακυρώσετε ένα email πριν το διαβάσει ο παραλήπτης σε Gmail, Outlook και Apple Mail
Ένα βίντεο του 2000 προέβλεψε τα AI chatbots και είναι ανατριχιαστικό
Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος Γλαύκου ΦΩΤΟ
Φαρμακείο αυτοκινήτου: Αυτή είναι η νέα υποχρεωτική λίστα – Τι ελέγχει ο ΚΟΚ
Η λειτουργία του Apple Watch που λίγοι γνωρίζουν και ίσως σώσει ζωές
Τα εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Αγία Ειρήνη Ριγανοκάμπου ΦΩΤΟ
Πώς να κάψετε το λίπος στην κοιλιά χωρίς να πατήσετε στο γυμναστήριο
Η AI σχεδιάζει πλέον ιούς – Η ανακάλυψη που μπορεί να σώσει ζωές ή να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης
