Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Με παρουσιάζουν ως αδίστακτη που θέλει να “παγιδεύσει” τον Λύτρα»

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου,  σύζυγος του Απόστολου Λύτρα που βρίσκεται προφυλακισμένος για τον άγριο ξυλοδαρμός της, φέρεται να δήλωσε σε κοντινό της πρόσωπο ότι διαρρέονται ψέματα σε βάρος της, με σκοπό να την διαβάλλουν.

Πολυζωγοπούλου

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, σύζυγος του προφυλακισμένου Απόστολου Λύτρα ξεσπά και κάνει λόγο για πολλά ψεματα που ακούστηκαν «για να διαλύσουν την προσωπικότητά μου, να με φοβίσουν, να με κακοποιήσουν ξανά από την αρχή». Αυτό ισχυρίστηκε πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος, το οποίο «μπαινοβγαίνει πολύ συχνά στο σπίτι», όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Λυκουρέζος για υπόθεση Λύτρα: Ενστάσεις του γνωστού ποινικολόγου για την παρέμβαση του Αρείου Πάγου

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είπε ότι κάποια άτομα από το περιβάλλον του ποινικολόγου σκόπιμα την παρουσιάζουν ως «αδίστακτη» που θέλει να «παγιδεύσει» τον Απόστολο Λύτρα, «να τον διαλύσει».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα δήλωσε στο ίδιο κοντινό της πρόσωπο ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου.

Η ίδια, ωστόσο, διευκρίνισε στο ίδιο άτομο ότι άλλαξε μόνο τους προσωπικούς της κωδικούς στις τράπεζες, ενώ είπε ακόμη ότι της την «είχαν στημένη» με τη viber ομάδα που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.