Ξεσπά ο Σπύρος Μπιμπίλας για τις εκλογές στο ΣΕΗ: «Είμαι εκνευρισμένος, ντροπή τους»

“Αυτές οι εκλογές μας έδειξαν ένα μεγάλο μήνυμα που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Αδιαφορία και μη συμμετοχή” τονίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μπιμπίλας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και τη δημοσιογράφο Νάσια Μανέντη, το μεσημέρι της Πέμπτης, στον ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο νέο πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και την χαμηλή προσέλευση που σημειώθηκε σε αυτές τις εκλογές.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ο Νίκος Καραγιώργης πρόλαβε και το ανακοίνωσε (σ.σ., πως είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΕΗ) πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία του διοικητικού συμβουλίου γιατί δεν έχουμε βγάλει επίσημη ανακοίνωση. Το ανακοίνωσε μόνος του. Βεβαίως βγήκε πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βάση των συσχετισμών δυνάμεων που προέκυψαν από αυτές τις εκλογές. Αυτές οι εκλογές μας έδειξαν ένα πολύ μεγάλο μήνυμα, αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Αδιαφορία, μη συμμετοχή σε αυτά που θα όφειλε ο καθένας να συμμετέχει».

«Επειδή δεν ολοκληρώσαμε, έγιναν συμφωνίες μεταξύ κάποιων παρατάξεων ώστε να προκύψουν κάποια αποτελέσματα την Κυριακή. Πάντως είναι μια δύσκολη περίοδος για το ΣΕΗ από δω και κάτω. Πιστεύω πως η μη αναμενόμενη συμμετοχή στις εκλογές οφείλεται στο ότι όλοι είναι στο «ωχ αδελφέ». Αυτός ο ελληνικός λαός, που απέχει από τις εθνικές και τις δημοτικές εκλογές, εάν και τώρα απέχει στις Ευρωεκλογές, θα δείξει ότι πρέπει κάτι να αναθεωρήσει ώστε να μπορέσουν όλοι να συμμετέχουν εκεί που πρέπει να συμμετέχουν»

«Είναι δυνατόν να απέχουν όλοι από παντού και μετά να μην τους αρέσει το αποτέλεσμα; Εγώ γι’ αυτό είμαι εκνευρισμένος! Μα είναι ντροπή τους που δεν σέβονται αυτό που βγήκε επειδή αυτοί δεν ήρθαν να ψηφίσουν. Παρόλα αυτά εγώ έχω βγει πρώτος σε σταυρούς από όλους τους συμβούλου, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα» πρόσθεσε. επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

 

Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες των εφοριακών της Χαλκίδας: «Δώσε 20.000 ευρώ και θα σε ξεχάσουμε» ΒΙΝΤΕΟ

Λιμάνι Πειραιά: Ο «Pablo», το καρτέλ με τα 210 κιλά κοκαΐνης και τα όπλα στη Λατινική Αμερική

Καρυστιανού προς Μητσοτάκη: «Αν δεν μου απαντήσετε, να παραιτηθείτε»

Σούνακ: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν συντριπτική ήττα

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop