Ξέσπασε η μάνα του βιαστή με το τατουάζ: «Τον θέλω νεκρό, θέλω να πεθάνει»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η μητέρα του βιαστή με το τατουάζ.

Μάνα

Ο βιαστής με το τατουάζ έχει, πλέον, συλληφθεί, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης (1/11) πέρασε στα χέρια των ελληνικών αρχών στον Αυλώνα της Αλβανίας, ενώ μερικές ώρες αργότερα, στην τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η μητέρα του 45χρονου άνδρα, ξεσπώντας και δηλώνοντας πως δεν είναι πια παιδί της.

Η μάνα του δράστη είχε βιώσει και εκείνη ενδοοικογενειακή βία στα χέρια του γιου της, καθώς ο άνδρας είχε ξεσπάσει πολλές φορές και πάνω της.

«Τον θέλω νεκρό, θέλω να πεθάνει, να τον σκοτώσουν. Δεν είναι παιδί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

«Είμαι στεναχωρημένη και άρρωστη. Θα πεθάνω. Θέλω να τον σκοτώσουν και να μου πουν κι εμένα, να το κάνω μαζί τους. Δεν τον θέλω, δεν είναι το παιδί μου».

Η γυναίκα δήλωσε πως ουδέποτε ο 45χρονος τής είχε αναφέρει κάτι για τον βιασμό της 34χρονης γυναίκας ή για την απόπειρα βιασμού της 24χρονης στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και απλά εξαφανίστηκε, ενώ πρόσθεσε πως ήταν αλκοολικός. Μάλιστα, στο διαμέρισμα που συγκατοικούσαν είχε βρεθεί και ποσότητα ναρκωτικών,

«Δεν έχει μυαλό, τώρα θα πληρώσει για ό,τι έκανε. Είναι ντροπή. Δε θέλω να τον δω. Μετά από όσα έκανε για μένα είναι πεθαμένος».