Ξέσπασε η Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη για την 8χρονη Ρομά που έχασε τη ζωή της
Τη δική της οργή για το περιστατικό, θέλησε να εκφράσει και η Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη, η πρώην παίκτρια του GNTM που στο παρελθόν έχει εξομολογηθεί ότι λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της έχει δεχτεί bullying.
Θλίψη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ο θάνατος της 8χρονης Όλγας στο Κερατσίνι. Ο τρόπος με τον οποίο το άτυχο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του αλλά και τα όσα ακούστηκαν αργότερα λόγω της καταγωγής της – ήταν Ρομά – προκάλεσαν ακόμα περισσότερες αντιδράσεις με την κατακραυγή στα social media να είναι τεράστια.
Τη δική της οργή για το περιστατικό, θέλησε να εκφράσει και η Πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη, η πρώην παίκτρια του GNTM που στο παρελθόν έχει εξομολογηθεί ότι λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της έχει δεχτεί bullying.
«Δεν έχω λόγια, που πήγε η ανθρωπιά; Τι σημαίνει ήταν Ρομά; Ξαναρωτάω, τι σημαίνει ήταν Ρομά; Πότε θα σταματήσει αυτός ο ρατσισμός; Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Βασικά, δε πρέπει να λέγονται άνθρωποι» έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Clicks Communicator: Το Android κινητό που θυμίζει BlackBerry είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Πολύεδρο: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 21 με 26 Σεπτεμβρίου – Βιβλία, θέατρο και δράσεις για παιδιά
iPhone Duo: Το «μυστικό» της Apple για να κρύψει την πτυχή της οθόνης
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
