Υοθετήστε το off pants look-Mία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν

Mία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν αποτελεί αυτή τη στιγμή το off pants look. Η παρθενική εμφάνιση του νέου αμφιλεγόμενου trend έγινε στα catwalks των Victoria Beckham, Sergio Hudson και Alaïa για τη σεζόν SS 23/24.

Off

Mία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν αποτελεί αυτή τη στιγμή το off pants look. Η παρθενική εμφάνιση του νέου αμφιλεγόμενου trend έγινε στα catwalks των Victoria Beckham, Sergio Hudson και Alaïa για τη σεζόν SS 23/24, ενώ από τον πλανήτη των trendsetters πρώτη το υιοθέτησε η Kendall Jenner, κάνοντας μία viral εμφάνιση τον Νοέμβριο του ‘22 με ένα μαύρο οπάκ καλσόν, μαύρο εσώρουχο, κλασικές μαύρες γόβες και navy blue πουλόβερ.

Off
Κορυφαίοι Οίκοι, όπως Miu Miu, Bottega Veneta και Saint Laurent, έχουν επιβεβαιώσει πως τα πιο σέξι look της χρονιάς είναι αυτά που δεν αφήνουν τα εσώρουχα στη φαντασία, αλλά αντιθέτως τα αναδεικνύουν και τα καθιστούν πρωταγωνιστές στις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις.

Off
Αν και τολμηρή για κάποιους, η off pants τάση με ένα καλσόν και ένα ψηλόμεσο εσώρουχο μπορεί να χτίσει μια από τις πιο δυνατές εικόνες, ενώ παράλληλα να διατηρηθεί ισορροπία στο υπόλοιπο styling ώστε το look να παραμείνει κομψό και σοφιστικέ. Οι ειδικοί προτείνουν να ξεκινήσουμε να πειραματιζόμαστε με το trend, επενδύοντας σε denim hot pants, καθώς μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα τοπ της γκαρνταρόμπας μας.

Off