Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας για Καρναβάλι: Όλοι μαζί τα καταφέραμε και σας ευχαριστούμε!

Η ανακοίνωση του Προέδρου Ανδρέα Μανωλόπουλος και του ΔΣ του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας για το Καρναβάλι.

ΚΤΕΛ

Σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος Ανδρέας Μανωλόπουλος και το ΔΣ του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, ευχαριστεί τους φορείς της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής για την καλή και αποτελεσματική συνεργασία που υπήρξε κατά την περίοδο του Καρναβαλιού για την μετακίνηση χιλιάδων επισκεπτών στην  πόλη των Πατρών.

 

Η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Μανωλόπουλος και το ΔΣ του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας αισθάνονται την ανάγκη ν’ απευθύνουν ολόθερμες ευχαριστίες στους φορείς της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι μέσα σε πνεύμα αλληλοκατανόησης και αγαστής συνεργασίας διευκόλυναν την ασφαλή μετακίνηση δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών την περίοδο του Καρναβαλιού.

Ευρισκόμενοι σε σχετική χρονική απόσταση από την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων μπορούμε ψύχραιμα να αποτιμήσουμε ότι διεκπεραιώθηκε επιτυχέστατα ένα δύσκολο έργο που αφορούσε την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά χιλιάδων επιβατών απ’ όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Κυρίαρχο στοιχείο της επιτέλεσης του εν λόγω έργου αποτέλεσε η λήψη και εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων που διευκόλυναν την υποδειγματική κίνηση των λεωφορείων μας καθ’ όλο το τριήμερο της Αποκριάς, χάρη και στην ευσυνείδητη και υπεύθυνη εργατικότητα του προσωπικού μας.

Οι δύο συσκέψεις που προηγήθηκαν σε ανώτατο επίπεδο εκπροσώπησης των αρμόδιων φορέων και έγιναν σε κλίμα σύμπνοιας και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των επιβατών, κατέδειξαν ότι όταν κυριαρχεί πνεύμα συνεργασίας και καλής θέλησης, μεγάλη ωφελημένη είναι η αγαπημένη μας Πάτρα και το φημισμένο Καρναβάλι της.

Οι ευχαριστίες απευθύνονται στους:

-Δήμαρχο Πατρέων Κωνσταντίνο Πελετίδη και την αντιδήμαρχο Αναστασία Τογιοπούλου

-Γεν. Επιθεωρητή ΕΛΑΣ Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη

-Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, ταξίαρχο Θεόδωρο Τσάτσαρη

-Διοικητή Ασφαλείας Γιάννη Αθανασόπουλο

-Διοικητή Αμεσης Δράσης Γιώργο Χατζηπαυλίδη

-Διοικητή Τροχαίας Χρήστο Ντεμίρη

-Διευθύνοντα σύμβουλο ΟΛΠΑ Παναγιώτη Τσώνη

-Κεντρικό Λιμενάρχη Πάτρας, πλοίαρχο Λάζαρο Χανουμίδη

-Διοικητή Πυροσβεστικής, πύραρχο Αργύρη Φαλίδα

-Πρόεδρο Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας

-Πρόεδρο Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας Αναστάσιο Γιατρά

-Σωματείο Εθελοντών Σαμαρειτών ΕΕΣ, κα Αγγελική Γιαννακοπούλου

-Διευθύντρια 3ου Περιφερειακού ΕΚΑΒ, κα Αγγελική Κανελλοπούλου

-ΜΜΕ της Πάτρας, της ευρύτερης περιοχής και όλης της χώρας

-Τέλος, κάθε άλλο φορέα που συνέδραμε και όλοι μαζί τα καταφέραμε

Με την προτροπή πάντα να κυριαρχεί πνεύμα συνεργασίας για να προκύπτουν θετικά αποτελέσματα, ευχόμαστε και το επόμενο Καρναβάλι μας να τύχει της ίδιας και ακόμα καλύτερης διοργάνωσης.