Υπό μερικό έλεγχο φωτιά σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι
Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής στην οδό Ψαρών στο Χαλάνδρι

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Ψαρών, στο ύψος της Αριστείδου, στο Χαλάνδρι.
Για την κατάσβεση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, καταφέρνοντας να περιορίσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους της πολυκατοικίας.
#Πυρκαγιά σε διαμέρισμα, στο Χαλάνδρι Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 23, 2026
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από το συμβάν δεν αναφέρθηκαν εγκλωβισμοί ή τραυματισμοί οικητόρων.
Στην περιοχή πραγματοποιήθηκαν προσωρινές εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων από την Αστυνομία για τη διευκόλυνση του έργου των πυροσβεστικών δυνάμεων. Τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργούνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News