Υπογράφεται η ΚΥΑ για το Στοίχημα, εκτός η SL2! Αυγενάκης: «Ποτέ δεν δεσμεύτηκα»

Την ΚΥΑ θα συνυπογράψουν οι υπουργοί Λευτέρης Αυγενάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Θόδωρος Σκυλακάκης και Απόστολος Βεσυρόπουλος

Υπογράφεται η ΚΥΑ για το Στοίχημα, εκτός η SL2! Αυγενάκης: «Ποτέ δεν δεσμεύτηκα»

Υπογράφεται την Τετάρτη (8/2) η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την κατανομή του ποσού των 66. εκ. ευρώ για το 2023, που προκύπτει από τη φορολόγηση των κερδών από το Στοίχημα.

Την ΚΥΑ θα συνυπογράψουν οι υπουργοί Λευτέρης Αυγενάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Θόδωρος Σκυλακάκης και Απόστολος Βεσυρόπουλος και θα ακολουθήσει η εκταμίευση για τις Super League 1, Basket League, Volley League) και για τα περίπου 5.800 νόμιμα ερασιτεχνικά σωματεία και για τις Εθνικές μας Ομάδες όλων των Ομοσπονδιών, Ολυμπιακών, Παραολυμπιακών και μη Ολυμπιακών Αθλημάτων, καθώς και για την ΕΟΕ και την ΕΠΕ (προΟλυμπιακές και προΠαραολυμπιακές προετοιμασίες).

Πολύ ενδιαφέρον έχουν επίσης οι δηλώσεις του κ. Αυγενάκη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Δέχομαι κρούσεις για να τους συναντήσω (την SL2) με επιχειρήματα ότι η απόφαση περί αναστολής, που πήραν, ήταν υποκινούμενη από μεγαλόσχημο ποδοσφαιρικό παράγοντα και άλλες δικαιολογίες…

Είναι ξεκάθαρο, το ξαναλέω, ότι διάλογος θα υπάρξει εκ νέου μόνο εφόσον επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Κι αφού αποδεχτούν επίσημα, όπως π.χ. έκανε η λίγκα του μπάσκετ, ότι δεν είναι δυνατόν να χρηματοδοτηθούν ομάδες χωρίς εγγυητική επιστολή και πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, ούτε ομάδες που εμπλέκονται σε πιθανή χειραγώγηση αγώνων, έως ότου οι υποθέσεις να διαλευκανθούν πειθαρχικά.

Θα έπρεπε οι ίδιοι να σπεύδουν να προφυλάξουν το πρωτάθλημά τους, την Super League2 που είναι «υπό επιτήρηση» με τα χαμηλότατα όρια επιτρεπόμενου στοιχηματισμού τα οποία έχει επιβάλλει η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, χαρακτηρίζοντάς το «άκρως επικίνδυνο» και όχι να απαιτούν κιόλας 8 εκατ. ευρώ!

Ουδέποτε δεσμεύτηκα για συγκεκριμένα νούμερα και ποσά απέναντί τους. Κι όσο κι αν επιχειρούν διαστρέβλωση, δεν περνάει. Η κοινωνία καταλαβαίνει!».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments