Υποψήφιος με Φαρμάκη στις εκλογές ο Βελισσάρης;
Ο γνωστός λαϊκοδημοτικός τραγουδιστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του ως περιφερειακός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές.
Εντονη φημολογία καλλιεργείται τις τελευταίες ώρες σχετικά με ενεργή εμπλοκή του Γιώργου Βελισσάρη στον πολιτικό στίβο, σε μία κίνηση που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση εάν αυτή πάρει σάρκα και οστά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός λαϊκοδημοτικός τραγουδιστής φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του ως περιφερειακός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα σημειώνουν πως σε περίπτωση που αποδεχτεί τελικά την πρόταση ο τραγουδιστής δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν θα επιλέξει την Ηλεία, απ’ όπου έχει καταγωγή ή την Αχαΐα, όπου διαμένει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια. Πάντως, όπως και να έχουν τα πράγματα, το μόνο σίγουρο είναι πως τους δύο άντρες συνδέει μια αληθινή μακροχρόνια φιλία γεγονός που επιβεβαιώνεται και εκ των έσω.
Η απόφαση ωστόσο που καλείται να πάρει ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι δύσκολη, συμπεριλαμβανομένου και του γεγονότος ότι δεν έχει ελεύθερο χρόνο, λόγω υποχρεώσεων επαγγελματικών και καλλιτεχνικών για να ασχοληθεί με την πολιτική… Ιδωμεν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νομίζετε ότι το κατεψυγμένο κοτόπουλο δεν χαλάει; Δείτε τι λένε οι ειδικοί
BMW i4 Convertible: Γιατί το κορυφαίο ηλεκτρικό cabrio αξίζει την αναμονή μέχρι το 2028
36ο Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας: Η Κάρμεν Ρούγγερη παρουσιάζει την «Πολυάννα»
Τι ώρα πρέπει να τρώτε για να προστατεύσετε τη μνήμη σας; Η απάντηση των ειδικών
Νέες διαρροές για το OnePlus 16: Κορυφαία χαρακτηριστικά για ένα συρρικνωμένο κοινό
Blue Achaia Forum 2026: Η θάλασσα στο επίκεντρο της ανάπτυξης στη Δυτική Ελλάδα
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Στο Πανεπιστήμιο Πατρών η συνάντηση του Ευρωπαϊκού έργου BLUE TECH
