Υπόθεση Αρχαιοκαπηλίας: Συγχαρητήρια για την επιτυχία από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας εξέδωσε ανακοίνωση για τη μεγάλη επιτυχία και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας σχετικά με την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας που εξιχνιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Σωφρονιστικός υπάλληλος και Αρχαιοφύλακας στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας ΦΩΤΟ
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Η Ένωσής μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών καθώς και στους συναδέλφους των υφιστάμενων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος και των κατά τόπους εμπλεκόμενων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., που τους συνέδραμαν, για την σύλληψη -39- μελών, δύο πολυάριθμων εγκληματικών οργανώσεων διεθνικού χαρακτήρα, που είχαν λεηλατήσει αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, αποκομίζοντας τεράστια χρηματικά ποσά από την πώληση αρχαιοτήτων, σε οίκους δημοπρασιών του εξωτερικού.
Οι συνάδελφοι της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, δεν είναι η πρώτη φορά, που μας κάνουν υπερήφανους, αν και λίγοι σε σχέση με το αντικείμενο που διαχειρίζονται, εργαζόμενοι με απόλυτο επαγγελματισμό, ευσυνειδησία και αποφασιστικότητα, έχουν πετύχει καίρια χτυπήματα, στο οργωμένο έγκλημα καθώς και σε κάθε μορφή εγκληματικότητας που εμφανίζεται στην πόλη των Πατρών, παρέχοντας καθημερινά ασφάλεια στους συμπολίτες μας.
Αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για την κοινωνία μας και είμαστε περήφανοι για αυτούς και για τα κατορθώματα τους. Η Ένωσης μας είναι δίπλα τους και τους στηρίζει στο δύσκολο έργο τους.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News