Υπόθεση Γιακουμάκη: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζήτησε η Εισαγγελέας
Καταπέλτης η Εισαγγελέας της έδρας στην υπόθεση Γιακουμάκη. Ζήτησε την ενοχή των οκτώ κατηγορουμένων-σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδίκαση των οκτώ εφέσεων στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Η Εισαγγελέας της έδρας για την υπόθεση πρότεινε την ενοχή των οκτώ κατηγορούμενων σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, την ίδια ποινή δηλαδή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα.
Οπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η Πρόεδρος του δικαστηρίου αναφέρθηκε στα συμβάντα της περιόδου του 2015 και εξετάζοντας την μάρτυρα, η οποία ήταν καθηγήτρια στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, σημείωσε δηκτικά ότι η στάση της δεν ήταν απόλυτα υπεύθυνη.
«Προλαμβάνουμε αυτές τις καταστάσεις ώστε να μην συμβεί κάτι χειρότερο. Έπρεπε να ήσασταν πιο αυστηρή» είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του δικαστηρίου, αφού λίγο νωρίτερα η καθηγήτρια της Γαλακτοκομικής Σχολής κ. Παπαπέτρου είχε δηλώσει ότι μιλώντας με την μητέρα του 20χρονου Βαγγέλη, της ανέφερε μόνο το «καψώνι» για το νερό.
Καταπέλτης κατά της μάρτυρος ήταν και η Εισαγγελέας έδρας, υπογραμμίζοντας πως της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είδε γρατσουνιές στην άκρη των δακτύλων του Γιακουμάκη, ενώ γνώριζε ότι δεν έκανε αγροτικές δουλειές.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πότε πληρώνονται τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ στα ΑΤΜ
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε USB 3.0 και παλαιότερες θύρες;
Χριστίνα Ορφανίδου: Ταυτοποιήθηκαν ανώνυμοι λογαριασμοί που διακινούσαν υλικό revenge porn
Γιατί σέρνεται το internet σου; Ο σίγουρος τρόπος να βρεις ποιος σου κλέβει Wi-Fi
Google Pixel 11: Έρχεται τον Αύγουστο με εκπλήξεις, νέα χρώματα και… τσιμπημένες τιμές!
Ακυρώνεται η παράσταση «Εγώ θα σας το πω!»
Νομίζετε ότι το κατεψυγμένο κοτόπουλο δεν χαλάει; Δείτε τι λένε οι ειδικοί
Πάτρα: Το Πανεπιστήμιο υποδέχθηκε φοιτητές από την Κινεζική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών ΦΩΤΟ
