Υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης στο Πανεπιστήμιο Πατρών – Τι δήλωσε στο pelop.gr ο Πρύτανης
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας μίλησε στο pelop.gr για την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης.
«Είναι σωστό να παρέμβω εγώ όταν “τρέχει” η υπόθεση;». Αυτό σημείωσε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, ερωτηθείς από το pelop.gr για την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης που ήρθε στο φως.
Συγκεκριμένα, όπως έγραψε το pelop.gr, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μετά από καταγγελία της φοιτήτριάς του.
Σύμφωνα με πληροφορίες διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστο Μπούρα, με τον φάκελο της υπόθεσης να έχει διαβιβαστεί στην Εισαγελία Πατρών.
Ερωτηθείς για την υπόθεση ο κ. Μπούρας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μόλις έγινε η καταγγελία αμέσως την έστειλα στην εισαγγελία και περιμένω και διέταξα και ΕΔΕ. Δεν θέλω να κάνω δίκη προθέσεων».
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Nέα λειτουργία στο iPhone με το iOS 27.2 τα κάνει άχρηστα για τους κλέφτες
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το KinoFest 2026 ΦΩΤΟ
Μην πετάξεις ποτέ ξανά το μπλε κουτάκι της Nivea: Δες τι μπορείς να φτιάξεις!
Το MacBook Neo έδειξε τον δρόμο μήπως έρχεται ένα φθηνό Mac Neo
Αρχαία Ολυμπία: Με επιτυχία ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross ΦΩΤΟ
