Υπόθεση Θεοδωρικάκου: Νέα στοιχεία «φωτιά» από την επικοινωνία του ταξίαρχου που κάνει την καταγγελία 

Η ενημέρωση που είχε κάνει ο τότε διοικητής σε άτομα από το συγγενικό του περιβάλλον για την υπόθεση με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην παρέα του υιού του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Υπόθεση Θεοδωρικάκου: Νέα στοιχεία «φωτιά» από την επικοινωνία του ταξίαρχου που κάνει την καταγγελία 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την συγκάλυψη της υπόθεσης ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν στην κατοχή της παρέας του γιου του Τάκη θεωδορικάκου.

Συγκεκριμένα, το MEGA και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αφού παρουσίασε φωτογραφίες με τα ευρήματα, καθώς και φωτογραφίες με την καταγραφή των στοιχείων των τεσσάρων ατόμων, αποκαλύπτει νέα στοιχεία από την επικοινωνία που είχε εκείνο το βράδυ ο πρώην ανώτερος αξιωματικός που κάνει την καταγγελία με συγγενείς του.

Όπως προκύπτει ο τότε διοικητής είχε ενημερώσει ανθρώπους από το συγγενικό του περιβάλλον.

Τα μηνύματα στους συγγενείς του

Υπόθεση Θεοδωρικάκου: Νέα στοιχεία «φωτιά» από την επικοινωνία του ταξίαρχου που κάνει την καταγγελία 

Η συνομιλία που είχε εκείνο το βράδυ ο ταξίαρχος με συγγενείς του, φαίνεται να επιβεβαιώνει την υπόθεση συγκάλυψης καθώς τους ενημερώνει πως ο γιος του Τάκη Θεοδωρικάκου ήταν ένας εκ των συλληφθέντων για ναρκωτικές ουσίες.

«Πιάσανε τον γιο του Θεοδωρικάκου με… Τρέχουν τώρα μήπως διαρρεύσει»

«Ποιος τον έπιασε»

«ΔΙ.ΑΣ άστα»

Όπως επισημαίνει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος η ημερομηνία που υπάρχει πάνω στα μηνύματα αποδεικνύει ότι ανταλλάχθηκαν το ίδιο βράδυ του ελέγχου και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Δεν θα μπορούσε κάποιος να τα αλλοιώσει για να κατασκευάσει αυτήν την ιστορία, σημείωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, για να προσθέσει ότι ξεπερνά τη λογική η σκέψη ότι κάποιος θα μπορούσε να «στήσει» όλη αυτήν την ιστορία μήπως χρειαστεί να τη χρησιμοποιήσει 15 μήνες μετά.

Με μηνύσεις προειδοποιεί ο υπουργός

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σχολίασε και την προαναγγελθείσα από τον υπουργό μήνυση εναντίον του. «Και το Mega και άλλα ΜΜΕ δεν είχαν καμία πρόθεση να αναφέρουν ποιος είναι ο ελεγχόμενος, εξού και ανέφεραν μόνο από το περιβάλλον του κ. Θεοδωρικάκου. Και αυτό γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά αν ο υπουργός έκανε παρέμβαση για να αλλοιωθεί μία δικογραφία, να καταστραφούν στοιχεία, να μην συλληφθούν άτομα».

Στην αποκάλυψη του προσώπου και ότι πρόκειται για τον γιο του προχώρησε ο ίδιος ο υπουργός, τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments