Υπουργείο Παιδείας: Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ
Η εισήγηση έγινε δεκτή από το Υπουργείο και υπογράφεται η καταγγελία της σύμβασής του και απολύεται.
Αμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Παιδείας μετά το επεισόδιο με καθηγητή σε ΕΠΑΛ, ο οποίος χτύπησε μαθήτρια.
Σχετικά με την υπόθεση του εκπαιδευτικού που χτύπησε τη μαθήτρια, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως ζήτησε την άμεση εκκίνηση της νόμιμης διαδικασίας, ώστε να αποδοθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις. Έτσι, συνήλθε άμεσα, την αμέσως επόμενη ημέρα, το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ), το οποίο εισηγήθηκε την καταγγελία της σύμβασης του εκπαιδευτικού για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Η εισήγηση έγινε δεκτή από το Υπουργείο και υπογράφεται η καταγγελία της σύμβασής του και απολύεται.
Οι αδιανόητες σκηνές σε ΕΠΑΛ, με καθηγητή να χτυπά μαθήτρια
Όπως φαίνεται στο βίντεο που προέβαλε η εκπομπή «Tlive» στον Alpha, η έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ της μαθήτριας και του καθηγητή της κατέληξε σε ξυλοδαρμό, με τους συμμαθητές της νεαρής να επεμβαίνουν και να φωνάζουν κατά του εκπαιδευτικού.
Ο καθηγητής χτύπησε τη μαθήτριά του, της τράβηξε τα μαλλιά και την έριξε κάτω, ενώ στο βίντεο φαίνεται και να την κλωτσά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Αιγιάλεια: Αναβάλλεται η εκδήλωση του ΚΚΕ στην Κουνινά λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ζώδια και σχέσεις:Τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις!
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
