Υπουργείο Υγείας: Με εντολή Πλεύρη ακυρώνονται σήμερα και αύριο όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις σε φορείς
Η απόφαση αυτή ήρθε λόγω πένθους για τον χαμό του υποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα.
Με απόφαση του Θάνου Πλεύρη, σήμερα και αύριο ακυρώθηκαν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις σε φορείς του υπουργείου λόγω του πένθους για τον χαμό του υποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα.
Στην ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εορταστικών εκδηλώσεων για σήμερα και αύριο προχωρά το υπουργείο Υγείας και οι εποπτευόμενοι φορείς του, με εντολή του Θάνου Πλεύρη λόγω του πένθους που έχει κηρυχθεί εξαιτίας της πτώσης του μαχητικού αεροσκάφους Phantom F-4 II στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος υποσμηναγός (Ι) Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας και να αγνοείται μέχρι και αυτή την ώρα ο κυβερνήτης Ευστάθιος Τσιτλακίδης.
Αυτό σημαίνει ότι λόγω του πένθους για την απώλεια του στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας θα ακυρωθούν για παράδειγμα οι εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ήδη εστάλη σχετικό έγγραφο προς όλους τους οργανισμούς και φορείς του υπουργείου Υγείας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Πάτρα: Αθλητικό τουρνουά για τα παιδιά στις Παιδικές Κατασκηνώσεις του Δήμου ΦΩΤΟ
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Το πιο βρώμικο αντικείμενο δεν είναι το κινητό: Το πανέξυπνο κόλπο με το λευκό ξύδι που πρέπει να ξέρετε
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
