Ζάκυνθος: Απαγόρευση κυκλοφορίας και τέλος η μουσική το επόμενο στάδιο – Ποια νησιά “φλερτάρουν” με τα μέτρα

Η Μύκονος, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση κορονοϊού σε 8-10 μέρες έγινε το παράδειγμα και για άλλες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας που χρειάζονται τουλάχιστον 20 μέρες – Με απαγόρευση κυκλοφορίας φλερτάρουν αρκετά νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου

λαγανας 1

Μπορεί τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του ιού στη Μύκονο να ολοκληρώθηκαν και το νησί να επιστρέφει στη προ μέτρων εποχή. Ωστόσο, με νέα μέτρα και απαγόρευση κυκλοφορίας «φλερτάρουν» ακόμα εννέα νησιά μεταξύ των οποίων και η Ζάκυνθος.

Η Μύκονος, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση κορονοϊού σε 8-10 μέρες έγινε το παράδειγμα και για άλλες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας που χρειάζονται τουλάχιστον 20 μέρες.

Τι λάθος να έκαναν άραγε οι κάτοικοι της Ελευσίνας και Ασπροπύργου τους προηγούμενους μήνες και οι συγκεκριμένες περιοχές «έκλεισαν» για πολλαπλάσιες μέρες από τη Μύκονο; Ουδείς γνωρίζει. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι τουρίστες της Μυκόνου έδειξαν υπευθυνότητα και σε χρόνο «ντε – τε» κατάφεραν να περιορίσουν την διάδοση του κορονοϊού.

Ωστόσο, μετά τη Μύκονο, με απαγόρευση κυκλοφορίας φλερτάρουν αρκετά νησιά του Αιγαίου. Σε περίπτωση που εφαρμοστεί ότι και στη Μύκονο, οι τουρίστες και η νησιώτες των παρακάτω περιοχών θα πρέπει να περιμένουν απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη μία το μεσάνυχτα αλλά και το τέλος της μουσικής στα μπαρ και στα κλαμπ.

Συγκεκριμένα, οι περιοχές που ενδεχομένως θυμίσουν Μύκονο τις επόμενες μέρες είναι:

η Ζάκυνθος
η Λέρος
η Κέρκυρα
η Κως
η Σίφνος
η Σέριφος
η Μήλος
η Αντίπαρος
η Ρόδος

πηγή:dnews.gr

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

krousmata1
202109 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΡΑΚΙΤΑ 3
1846795
kart