Ζάκυνθος: Εξάρθρωση συμμορίας που παραποιούσε στοιχεία κλεμμένων οχημάτων

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, την Τρίτη το απόγευμα, συνελήφθησαν οι τέσσερις κάτοικοι Ζακύνθου, ηλικίας 26, 29, 31 και 33 ετών, μέλη της συμμορίας, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη.

Ζάκυνθος,συμμορία,αυτοκίνητα

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου συμμορία, τα μέλη της εμπλέκονται σε υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου από περιοχή της Αττικής.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, την Τρίτη το απόγευμα, συνελήφθησαν οι τέσσερις κάτοικοι Ζακύνθου, ηλικίας 26, 29, 31 και 33 ετών, μέλη της συμμορίας, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έρευνας υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου από την περιοχή του Χαλανδρίου Αττικής, πριν από τέσσερις ημέρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, εντόπισαν το κλεμμένο όχημα προχθές Τρίτη, στη Ζάκυνθο, σε συνεργείο που διατηρεί ένας από τους συλληφθέντες.

Από την έρευνα, προέκυψε ότι οι τέσσερις Ζακυνθινοί αποφάσισαν να μεταφέρουν, να κρύψουν στο νησί το κλεμμένο αυτοκίνητο και να κάνουν παραποίηση των στοιχείων κυκλοφορίας του. Έτσι, την περασμένη Κυριακή, τρεις από τους συλληφθέντες, πήγαν στην Αθήνα και παρέλαβαν από συνεργό τους, που αναζητείται, το κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες που αντιστοιχούσαν σε άλλο πανομοιότυπο όχημα και το μετέφεραν και το έκρυψαν στη Ζάκυνθο. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, το όχημα κατασχέθηκε και θα επιστραφεί στην ιδιοκτήτρια του, ενώ κατασχέθηκαν και τα τέσσερα κινητά των εμπλεκομένων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της συμμετοχής σε συμμορία, της διακεκριμένης κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της πλαστογραφίας καθώς και της κλοπής κατά συναυτουργία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους, παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop