Ζάκυνθος: «Θα πάθαινε θερμοπληξία» λέει ο αστυνομικός που έσωσε το μωρό – ΒΙΝΤΕΟ
Τι δήλωσε ο αστυνομικός Σπύρος Μοίρας
Στο παρά…. πέντε αποσοβήθηκε νέα τραγωδία με παιδί ξεχασμένο σε αυτοκίνητο, αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο, καθώς περαστικοί αντιλήφθηκαν το περιστατικό και ειδοποίησαν έγκαιρα τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ο ένας εκ των δυο, o Σπύρος Μοίρας, μίλησε στον ΣΚΑΪ για το περιστατικό, τονίζοντας πως το παιδί έκαιγε όταν απεγκλωβίστηκε ενώ μέσα στο όχημα η θερμοκρασία άγγιζε τους 50 βαθμούς!
«Λάβαμε ένα σήμα για ένα μωρό σε ένα αυτοκίνητο μόνο του. Ήμασταν λίγο μακριά αλλά μεταβήκαμε όσο πιο γρήγορα γινόταν. Οι γονείς ήταν στα 200 με 300 μέτρα. Κάναμε 7′ μετά την κλήση, ήμασταν 15χλμ. μακριά. Οι περιοίκοι εκεί, μας είπαν ότι το παιδί ήταν μισή ώρα μέσα, σας το λέω και ανατριχιάζω», ανέφερε ο αστυνομικός.
Ο αστυνομικός περιέγραψε και τις στιγμές μετά τον απεγκλωβισμό του παιδιού. «Ήταν σαν χαμένο ήταν έτοιμο να πάθει θερμοπληξία γιατί έκαιγε, έβραζε. Φανταστείτε ότι είχαν αφήσει ένα ταμπλετ που το μετακίνησα με τα ακροδάχτυλα γιατί είχε πυρώσει. Μέσα στο αυτοκίνητο είχε 50 βαθμούς».
View Video – no integration ID provided
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Samsung Galaxy Watch 9 vs Apple Watch Series 11: Ποιο αξίζει πραγματικά τα λεφτά σας
Το Φεστιβάλ «Όσα χωράει ένας χορός» στο Σούλι Πατρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Νέα έρευνα, νέο πρόστιμο; Το TikTok ξανά στο μικροσκόπιο
Πανηγυρικός Εσπερινός στην Αγία Παρασκευή Κέρνιτσας ΦΩΤΟ
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Ανταμωμα στην Κερπινή Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
