Ζήρια: Ρίχτηκαν στη φωτιά και βραβεύθηκαν για την εθελοντική προσφορά – ΦΩΤΟ

Στην εκδήλωση, για τον ένα χρόνο μετά τη φωτιά αναλύθηκαν οι ενέργειες στήριξης πληγέντων και τα μέτρα αποκατάστασης υποδομών, καθώς και ο προγραμματισμός για το μέλλον.

Ζήρια: Ρίχτηκαν στη φωτιά και βραβεύθηκαν για την εθελοντική προσφορά - ΦΩΤΟ Οι εθελοντές τιμήθηκαν από Καλογερόπουλο, Γλωσσίδη, Ντίνο

Εκδήλωση με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την καταστροφική πυρκαγιά σε Ζήρια, Καμάρες και Λόγγο, πραγματοποιήθηκε στην πρώτη πληγείσα κοινότητα, παρόντων του δημάρχου Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλου, των ανιδημάρχων Ερινεού Γιώργου Ντίνου και Πρασίνου Νίκου Καραΐσκου, του προέδρου Βασίλη Γλωσσίδη και του αντιπροέδρου Μάριου Γεωργίου, του μηχανικού του Δήμου Ανδρέα Παλαιολόγου, του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Μαρίνου Σκανδάμη, του επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπυρόσβεσης, Στάθη Τσαγανά και της προέδρου του Συλλόγου Ακονιάς Μαρίας Μπαλαφούτη.

Ζήρια: Ρίχτηκαν στη φωτιά και βραβεύθηκαν για την εθελοντική προσφορά - ΦΩΤΟ

Τα μέλη του Συλλόγου «Φίλων Άνω Ζήριας» είχαν την τιμητική τους από τους τοπικούς παράγοντες

Ζήρια: Ρίχτηκαν στη φωτιά και βραβεύθηκαν για την εθελοντική προσφορά - ΦΩΤΟ

Από την Ακονιά που κιδνύνεψε, παρόντων και Σκανδάμη – Καραΐσκου

Ζήρια: Ρίχτηκαν στη φωτιά και βραβεύθηκαν για την εθελοντική προσφορά - ΦΩΤΟ

Γ. Ντίνος και Σ. Μαυρίδης με θαρραλέους της Ζήριας

Οπως ειπώθηκε, ο Δήμος ενήργησε, εξαρχής με σκοπό την αποκατάσταση των υφιστάμενων και τη δημιουργία νέων σύγχρονων υποδομών, για πρόληψη, ενώ ο κ. Καλογερόπουλος υποσχέθηκε ότι «θα είναι πάντα δίπλα στους κατοίκους και θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην συμβούν στο μέλλον ανάλογες καταστάσεις».

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν, για την εθελοντική προσφορά τους, τα μέλη του Συλλόγου «Φίλων Ανω Ζήριας» Αγγελική Καμπάση και Αγγελική Καραμπούλα, καθώς και οι: Κωνσταντίνος Γλωσσίδης, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Βασίλειος Γεωργόπουλος, Χρήστος Κωστόπουλος, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και Αριστείδης Καραμάνος.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ