Ζώδια: Αιγόκερε, μην ανακατεύεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου και μην δώσεις περισσότερη σημασία απ’ όσο αξίζει

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Ο Ήλιος, φεύγοντας από τον Ταύρο, πάει να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, διαμορφώνοντας ένα πιο ήρεμο κλίμα, το οποίο θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε ό,τι μας βαραίνει, κουράζει ή πονάει. Το να κατεβάσουμε για λίγο τα ρολά και να αφεθούμε στους χαλαρούς ρυθμούς, να επιτρέψουμε να μας κατακλύσουν όμορφα, αγνά συναισθήματα θα μας κάνει καλό.

Ίσως, μάλιστα, «κατά λάθος» να γίνει κάτι και να πραγματοποιηθεί μια επιθυμία μας. Η διαίσθηση, η φαντασία, η έμπνευση είναι αυτά που πρέπει να ακολουθήσουμε και να αφεθούμε να πιστέψουμε στο απίθανο, ενώ η προσοχή μας οφείλει να είναι στραμμένη στη «μεγάλη εικόνα». Ωστόσο, χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί γιατί η αφέλεια ή καλοπιστία εύκολα μπορεί να μας κάνουν θύματα απάτης, πλάνης ή εκμετάλλευσης.

 

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο σου και πέρα από καθετί άλλο αποζητάς την συντροφιά και την παρέα των άλλων. Νιώθεις εξαρτημένος/η από τις διαθέσεις του/η συντρόφου και αυτό σου προκαλεί ανασφάλεια. Προκειμένου να γίνεις αποδεκτός/η στο περιβάλλον σου, προσπαθείς να φανείς διπλωμάτης ώστε να μην χαλάσει το κλίμα. Ωστόσο με τον Άρη να βρίσκεται στον Κριό στον 1ο σου και μάλιστα τις απογευματινές ώρες να σχηματίζει αντίθεση με την Σελήνη, δεν βλέπω να αρέσκεσαι και να αντέχεις την πολύ διπλωματία με αποτέλεσμα να γίνεσαι ευερέθιστος/η και να ξεσπάς τα νεύρα σου σε όποιον/α βρεις μπροστά σου. Εκεί που ήσουν υπομονετικός/η και μειλίχιος, ξαναβρίσκεις την φύση σου και γίνεσαι ανυπόμονος/η, παρορμητικός/η, βγάζοντας βιαστικά συμπεράσματα και κρίσεις.

 

Tαύρος

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να εργάζεσαι με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο σου, αλλά ακόμη και αν δεν, σίγουρα θα βρεις με κάτι να καταπιαστείς μέσα στο σπίτι και να το φέρεις μαλλιοκούβαρα. Καλή ημέρα για να βάλεις βάλλεις προτεραιότητες, να οργανώσεις το πρόγραμμα σου, να βάλεις σε τάξη τα πράγματα σου, να καθαρίσεις και να ξεσκαρτάρεις. Τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από τον 12ο σου, όλο και κάτι θα προκύψει που θα ερεθίσει το νευρικό σου σύστημα, ενδεχομένως η πρόσθετη κούραση να σου προκαλέσει νεύρα, να ξοδέψεις την ενέργεια σου και να νιώσεις εξάντληση. Προσπάθησε να ηρεμήσεις για να μην έχεις ενοχλήσεις σε στομάχι και έντερα από το άγχος σου και φρόντισε να ξεκουραστείς και να κοιμηθείς νωρίς.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού στον 5ο σου, θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σου, τον/η ερωτικό/η σύντροφο και οτιδήποτε σχετίζεται με την ψυχαγωγία σου. Έντονα ρομαντικά συναισθήματα σε ερωτικό επίπεδο, ωστόσο θα πρέπει να διαχωρίσεις τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα που έχεις σε σχέση με τις φιλίες και τον/η ερωτικό/η σου σύντροφο γιατί με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον 11ο σου, είναι πιθανό τις απογευματινές ώρες, να προκύψουν εντάσεις και προστριβές με κάποιον/α από τον φιλικό σου περίγυρο. Ο/Η σύντροφος μπορεί να νιώσεις πως δεν σε ικανοποιεί και να ξεκινήσεις μια άλλη σχέση μέσα από τον φιλικό σου περίγυρο, ή δεν αποκλείεται να προκαλέσει με την στάση του/η κάποιος/α τον/η αγαπημένο σου και να μαλώσουν. Διαμάχες ενδέχεται να προκληθούν και με τα παιδιά σου.

 

Kαρκίνος

Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού στον 4ο σου, αναμοχλεύεις το παρελθόν, ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια σου και αποζητάς την αποδοχή και την αγάπη της. Γίνεσαι υπερπροστατευτικός/η, κολλάς επάνω στους δικούς σου σαν στρείδι με αποτέλεσμα να τους πνίγεις. Αν και γενικές γραμμές θα είσαι φροντιστικός/η και αγαπησιάρης/α, τις απογευματινές ώρες θα το παρακάνεις με την προσκόλληση και θα αντιδράσουν. Θα είσαι εύθικτος/η, θα νευριάσεις και θα πληγωθείς. Αν εργάζεσαι σήμερα, θα πρέπει να καταφέρεις να ισορροπήσεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις σε σχέση με τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις γιατί και τα δυο μαζί σήμερα δεν τσουλάνε. Το χειρότερο είναι πως θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η και δεν θα μπορείς να δεις λογικά και αντικειμενικά τι συμβαίνει και αυτό θα σου φέρει ακόμη περισσότερους μπελάδες.

 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο σου και κάποιες πληροφορίες που αρχικά θα πρέπει να ερευνήσεις θα σε οδηγήσουν σε νέες συμφωνίες και συνεργασίες που θα επηρεάσουν καταλυτικά τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Γενικότερα θα έχεις κοινωνική και επικοινωνιακή διάθεση, ανάγκη για κίνηση και δραστηριοποίηση και είναι πιθανό να κανονίσεις μια εκδρομή, ή να συναντηθείς με αδερφικά και συγγενικά πρόσωπα. Απόφυγε το για τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από τον 9ο σου, γιατί είναι πολύ πιθανό επάνω στην συζήτηση να φουντώσουν τα πνεύματα και οι διαφωνίες σας, να φέρουν εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας. Θέματα νομικής φύσης, πληροφοριών, συμφωνιών και συμβολαίων θα είναι πηγή έντασης για εσένα. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος/η διότι η κρίση σου δεν θα είναι αντικειμενική.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο σου, θα τεθούν επί τάπητος θέματα που σε καλύπτουν ή όχι, συναισθηματικά και οικονομικά. Θα θελήσεις να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου, να πάρεις τον έλεγχο μιας και σήμερα τονίζονται οι υλιστικές σου διαθέσεις. Τις απογευματινές ώρες η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από τον 8ο σου και το πιθανότερο είναι να προκύψουν υπερβολικά έξοδα, ανασφάλειες και νεύρα για την τύχη των οικονομικών σου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα έσοδα και έξοδα γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί, η αυτοπεποίθησή σου, η συναισθηματική σου κάλυψη και ασφάλεια. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για οικονομικά ρίσκα, τυχερά παιχνίδια ή οικονομικές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις που αφορούν τα χρήματα τα δικά σου ή του/η συντρόφου.

 

Zυγός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου στον 1ο σου θα έχεις μια ημέρα που θα θέλεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και όλα όσα σε ευχαριστούν. θα επηρεαστούν άμεσα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και ειδικά ο αισθηματικός τομέας, αφού ότι και αν κάνεις θα έχει αντίκτυπο στην σχέση σου. Το πιθανότερο είναι να παρασχοληθείς με την πάρτη σου και να προκαλέσεις την οργή του/ης συντρόφου σου που δεν σκοπεύει να κάνει πίσω εύκολα, κυρίως τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από τον 7ο σου. Αντίθετα θα σε προκαλεί και αυτός/η με την σειρά του, θα είναι επιθετικός/η με αποτέλεσμα να μην γλιτώσετε τον καυγά. Το καλό είναι πως όσο σύντομα ξεσπάσει η μπόρα, άλλο τόσο σύντομα θα ξεφουντώσει όλο αυτό, γι’ αυτό μην δώσεις περαιτέρω σημασία.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Ζυγό στον 12ο σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς λίγο από τον κόσμο και να έρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου και όλα όσα κρύβεις στο υποσυνείδητο σου. Θα αναμοχλεύεις το παρελθόν και θα αισθάνεσαι περισσότερο ευαισθητοποιημένος/η απέναντι σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σου. Ωστόσο δεν αποκλείεται να απομονωθείς, γιατί θα νιώθεις αδιάθετος/η, ειδικά τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από τον 6ο σου. Είναι πιθανό να έχεις κρυολογήσει ή να έχεις εξαντλήσει τον οργανισμό σου εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που έχεις τόσο στον εργασιακό σου χώρο, όσο και στον προσωπικό σου. Από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια απωθημένα χρόνων και να σε πιάσουν ανασφάλειες και φοβίες.

 

Tοξότης

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού στον 11 σου, θα σε βοηθήσει να κάνεις αρκετές αναθεωρήσεις σε σχέση με στόχους που αφορούν το μέλλον σου. Ερευνάς πληροφορίες που λαμβάνεις, αντιλαμβάνεσαι καλύτερα κάποια πράγματα, συζητάς με ανθρώπους του φιλικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος και εκτιμάς ποια σχέδια αξίζει να προωθήσεις και ποια όχι. Ωστόσο, δεν αποκλείεται τα σχέδια σου να βρίσκουν αντίθετο/η τον ερωτικό/η σου σύντροφο και να λογομαχήσετε έντονα τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από τον 5ο σου. Θα είναι επιθετικός/η και προκλητικός/η απέναντι σου, κυρίως αν αντιληφθεί πως προτιμάς την παρέα των φίλων σου από την δική του/ης. Γενικότερα θα έχεις κοινωνική και επικοινωνιακή διάθεση και αυτό δεν θα του/ης αρέσει καθόλου αφού θα σε θέλει μόνο για εκείνον/η.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού στον 10ο σου, φέρνει στο προσκήνιο θέματα επαγγελματικά στα οποία δίνεις μεγάλη βαρύτητα. Αν εργάζεσαι σήμερα, θα είσαι αρκετά δραστήριος/α και κινητικός/η προκειμένου να διατηρήσεις την καλή σου φήμη, ενώ δεν αποκλείεται να πρέπει να βρεθείς σε μια κοινωνική υποχρέωση ή ένα επαγγελματικό γεύμα/συνάντηση κτλ. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να λείψεις αρκετές ώρες από το σπίτι, κάτι που δεν θα αρέσει στην οικογένεια σου και θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Είναι πιθανό με ένα γυναικείο πρόσωπο να έρθετε σε κόντρες και ρήξεις και έστω και παροδικά, η σχέση σας να περάσει από σαράντα κύματα. Μην ανακατεύεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου και μην δώσεις περισσότερη σημασία απ’ όσο αξίζει, γιατί όλα θα είναι παροδικά και το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την διάθεσή σου.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού στον 9ο σου, θα έχεις την ανάγκη να προωθήσεις τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου και να γίνεις περισσότερο γνωστός/η σε ένα ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Είναι μια ημέρα που σχεδιάζεις να την περάσεις κάνοντας πράγματα εκτός καθημερινότητας, για να ξεφύγεις από την πλήξη και την ανία. Αν το επιτρέψει ο καιρός το πιθανότερο είναι να μην μείνεις μέσα στο σπίτι σου, εκτός και αν έχεις αποφασίσεις να διαβάσεις γιατί δίνεις εξετάσεις και πρέπει να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Τις απογευματινές ώρες που θα σχηματιστεί η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον 3ο σου, να είσαι προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και στον τρόπο που εκφράζεσαι διότι το ενδεχόμενο να διαπληκτιστείς έντονα με κάποιον/α στον δρόμο, ή ακόμη και στο σπίτι με τα αδέρφια σου, είναι πολύ πιθανό.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού μέσα στον 8ο σου, θα σε φέρει σε επαφή με τον κόσμο των συναισθημάτων σου και τον ψυχισμό σου. θα φέρει πολλές εσωτερικές συγκρούσεις, δυνατά συναισθήματα, αγάπης, μίσους, ζήλειας, ανασφάλειας, συναισθηματικές εξάρσεις, δημιουργώντας όμως ασυνείδητα προβλήματα και αρνητικό κλίμα στις σχέσεις σου. Θα έχεις κτητικές διαθέσεις και είναι πολύ πιθανό τις απογευματινές ώρες να διαπληκτιστείς έντονα για θέματα οικονομικά και κληρονομικά. Μπορεί ακόμη να προκύψουν έντονες διαμάχες και καυγάδες με τον/η αγαπημένο/η σου γιατί και αυτός/η με την σειρά του, θα είναι προκλητικός/η, εμπαθής και ζηλιάρης/α. Προτιμήστε να το ρίξετε στο σεξ και να εκτονώσετε στον ερωτικό τομέα την ένταση σας παρά να μαλώσετε και να πιαστείτε μαλλί με μαλλί. «Μake love don΄t war».

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Σαφές μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια: «Απόλυτη συμμόρφωση της Β. Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος»

Κοινωνικός Τουρισμός 2024-2025: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις, ποια τα κριτήρια μοριοδότησης

Puff Daddy: Σκληρό βίντεο τον δείχνει να χτυπάει άσχημα την πρώην σύντροφό του σε διάδρομο ξενοδοχείου

Ξανά στις ράγες το τρενάκι του Πηλίου