Ζώδια: Αιγόκερε, θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα στα επαγγελματικά σου, αλλά θα έχεις και αυξημένες υποχρεώσεις

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Από χθες το βράδυ, η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και πρωί-πρωί θα κάνει ένα τρίγωνο με τον Δία στους Διδύμους, εκτοξεύοντας τη γοητεία, τη χάρη, το νάζι, το χιούμορ, την εξωστρέφεια και την καλή μας διάθεση. Οι αβρότητες, τα χαμόγελα και τα κομπλιμέντα θα δίνουν και θα παίρνουν, ενώ οι «φρέσκιες» γνωριμίες και το φλερτ δε θα λείψουν.

Θα έχουμε και την τάση να ομορφύνουμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και το περιβάλλον που ζούμε και κινούμαστε. Δεν αποκλείονται, μάλιστα, κάποιες αγορές, διακοσμητικές προσθήκες που ίσως έχουν και καλλιτεχνική πινελιά, αλλά και αλλαγές στην εμφάνισή μας, που θα μας αναζωογονήσουν.

Κριός

Έχεις την ανάγκη να περάσεις μια σχετικά ήρεμη και χαλαρή ημέρα με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο σου. Η πολεμική και ανταγωνιστική σου φύση ζητά κάπου να «κοιμηθεί» κάπου για λίγο, να ηρεμήσει και να κάνει πίσω όπου χρειαστεί, προκειμένου να μην οξυνθούν τα πνεύματα. Θα έχεις την τάση οτιδήποτε προκύπτει να το τακτοποιείς με ηρεμία και λογική βρίσκοντας ειρηνευτικές λύσεις. Θα είσαι αρκετά συγκαταβατικός/η και θα είσαι εξαρτημένος/η από τους/ις άλλους/ες καθώς η μοναξιά δεν θα σε γεμίζει με τίποτα. Αν είσαι από εκείνους/ες που ξυπνούν με τα κοκόρια ή από εκείνους/ες που γυρίζουν σπίτι εκείνες τις ώρες, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στον 3ο σου, θα έχεις πολύ καλή διάθεση ειδικά αν βρίσκεσαι με τον/η αγαπημένο/η σου.

 

Tαύρος

Γήινος/η και πρακτικός/η από γεννησιμιού σου, με την Σελήνη να έχει περάσει στον Ζυγό και στον 6ο σου οίκο, θα καταπιαστείς με την άνεση σου με δουλειές του ποδαριού, πρακτικής φύσης. Θα έχεις καλή διάθεση, ήρεμη και στον εργασιακό χώρο αν εργάζεσαι σήμερα, θα είσαι αρκετά ευγενικός/η και εξυπηρετικός/η, προκειμένου να μην χαλάσει η ροή της εργασίας και χαλάσει το κλίμα. Αν δεν εργάζεσαι, θα έχεις όλο τον χρόνο δικό σου για να ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού σου, λογαριασμούς και οτιδήποτε ρουτινιάρικο και καθημερινό πρέπει να διευθετηθεί, ειδικά αν είσαι από εκείνους/ες που ξυπνούν πολύ νωρίς. Αν γυρίζεις εκείνες τις ώρες είτε από δουλειά, είτε από διασκέδαση, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον 2ο σου, θα έχεις παρά αισιόδοξη και καλοπροαίρετη διάθεση.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 5ο σου, είναι μια πολύ ωραία ημέρα για να επιλέξεις να βγεις έξω να φλερτάρεις, να πας στην παραλία, να διασκεδάσεις και να κάνεις οτιδήποτε σου αρέσει και σε ευχαριστεί. Νωρίς το ξημέρωμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στον 1ο σου είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσεις την ημέρα σου με τους καλύτερους οιωνούς. Θα ασχοληθείς με πράγματα δημιουργικά, πράγματα που σου αρέσουν και σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος/η και ζωντανός/η. Έντονη διάθεση για φλερτ, νέες γνωριμίες και ερωτικά παιχνίδια είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Με τον/η αγαπημένο/η σου θα νιώθεις φουλ ερωτευμένος/η και θα αφήνεις να φανεί σε κάθε λέξη και κίνηση σου. Αν υπάρχουν παιδιά θα έχεις όλο τον χρόνο δικό σου για να τους τον αφιερώσεις και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί.

 

Kαρκίνος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο σου, θα τονιστεί η στοργική και προστατευτική σου φύση απέναντι στην οικογένεια σου και σε όλους όσους νιώθεις δικούς σου ανθρώπους. Αν είσαι από εκείνους/ες που ξυπνούν από τα χαράματα με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στον 12ο σου, θα πιείς τον καφέ σου και από νωρίς, θα κάνεις αισιόδοξες σκέψεις για καταστάσεις δύσκολες που έχεις περάσει και θα ξεκινήσεις την ημέρα σου πιο χαλαρά. Το κύριο μέλημα σου θα είναι να διατηρήσεις αρμονικό και ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον, όπου μεταξύ σας θα μοιράζεστε τρυφερά συναισθήματα. Θα είσαι υπερπροστατευτικός/η, κάπως κυκλοθυμικός/η και ίσως κουράσεις με αυτή την συμπεριφορά, ειδικά αν έχεις παιδιά, τίποτα όμως που να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

 

Λέων

Η επικοινωνιακή σου διάθεση σε οδηγεί σε επαφές και συναντήσεις με φίλους/ες και γνωστούς/ες και κυρίως με συγγενείς μιας και η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και στον 3ο σου και σε κάνει αεικίνητο και δραστήριο. Αν είσαι πρωινός τύπος με ευχάριστη διάθεση και με την βοήθεια του τριγώνου Σελήνης/Δία στον 11ο σου, οργανώνεις την ημέρα σου. Ευχάριστες συναντήσεις και ειδήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να κανονίσεις μια εκδρομή κάπου κοντά, να κάνεις το μπάνιο σου και να περάσεις ατέλειωτες ώρες κάτω από τον Ήλιο. Η ευγένεια και η καλή συμπεριφορά σου γενικότερα δεν θα περάσει απαρατήρητη, έτσι οι σχέσεις σου με το άλλο φύλο θα είναι κάτι περισσότερο από καλές. Νέες γνωριμίες κατά την διάρκεια μετακινήσεων ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η, τα ερωτικά μηνύματα και παιχνίδια θα έχουν την τιμητική τους.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο σου και πολύ νωρίς το πρωί να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον 10ο σου, θα έχεις την ανάγκη να περιστοιχίζεσαι από όμορφα πράγματα και να βρίσκεσαι σε φιλόξενους και πολυτελείς χώρους. Τα χρήματα δεν θα τα λυπάσαι και αν ακόμη δεν σου δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτείς έναν τέτοιο χώρο, θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου, προκειμένου να νιώσεις ασφαλής συναισθηματικά. Θα είσαι αρκετά γενναιόδωρος/η, στοργικός/η και καλοπροαίρετος/η, κυρίως με όσους νιώθεις οικείους και δικούς σου ανθρώπους και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με θέματα που απασχολούν έντονα κάποιο φιλικό πρόσωπο. Αν πάλι αντιμετωπίζεις οικονομικά προβλήματα θα έχεις έλλειψη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και θα νιώθεις συναισθηματικά ανασφαλής.

 

Zυγός

Το εξαιρετικό ταλέντο που έχεις ούτως ή άλλως στις δημόσιες σχέσεις, σήμερα θα είναι ιδιαίτερα τονισμένο με την Σελήνη στο ζώδιο σου και στον 1ο σου προκειμένου, να δεις τις προσωπικές σου επιθυμίες και επιδιώξεις να υλοποιούνται. Αν συγκαταλέγεσαι στους πολύ πρωινούς τύπους αργά το ξημέρωμα, η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία στον 9ο σου και είναι η καλύτερη ώρα για να ονειροπολήσεις και να σκεφτείς πως θέλεις να περάσεις τις διακοπές σου. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι αρκετά γλυκός/ια και γοητευτικός/η για να σου αρνηθούν οτιδήποτε ωστόσο, αν παρ’ ελπίδα δεν γίνουν τα κέφια σου θα «φορτώσεις» και μπορεί να γίνεις κυκλοθυμικός/η και γκρινιάρης/α. Καλή ημέρα για συμφωνίες, συζητήσεις, οικονομικές διαπραγματεύσεις, για καλλωπισμό και κυρίως για να ασχοληθείς με τις ανάγκες σου.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό στον 12ο σου και ενστικτωδώς, νιώθεις την ανάγκη να αποφύγεις τον συνωστισμό και τα πολλά πάρε δώσε με τον κόσμο. Ξαναβρίσκεις την εσωτερική και μυστικοπαθή σου φύση, χωρίς να συμβαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Για την ακρίβεια η απόσυρση και η απομόνωση για λίγο, καλό θα σου κάνει αφού έτσι θα έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο, τα πιο βαθιά συναισθήματά σου τα οποία καλό είναι να προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη. Ιδανική ημέρα για να ασχοληθείς με την μεταφυσική, τον αποκρυφισμό και όλα τα κρυφά και παρασκηνιακά που ούτως ή άλλως βρίσκονται στην σφαίρα των ενδιαφερόντων σου. Από την άλλη πλευρά σήμερα δεν αποκλείεται να χρειαστεί να προσφέρεις την ανιδιοτελή σου αγάπη και βοήθεια σε ανθρώπους που είναι λιγότερο τυχεροί.

 

Tοξότης

Από τις πιο ευχάριστες ημέρες για εσένα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο σου. Η εξωστρεφή φύση σου βρίσκει τέλεια ανταπόκριση στον φιλικό σου περίγυρο όπου θα είσαι αρκετά εκδηλωτικός/η και ευαίσθητος/η με τους/ις φίλες σου και θα επιδιώξεις να περάσεις χρόνο μαζί τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες με ανθρώπους που έχεις κοινά οράματα και στόχους και μάλιστα στην πορεία της γνωριμίας σας, να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν. Τα αισθηματικά σου θα έχουν εύνοια, θα έχεις αυξημένη συντροφική διάθεση, θα κάνεις νέες γνωριμίες βάζοντας τον εαυτό σου σε νέες περιπέτειες. Θα είσαι ευγενικός/η, καλοπροαίρετος/η και θα έχεις την διάθεση να φλερτάρεις ακόμη και άτομα που θεωρείς φίλους/ες. Γενικά οι φιλικοερωτικές σχέσεις θα σε ιντριγκάρουν.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο σου, δεν σου αφήνει περιθώρια να σκεφτείς τίποτα άλλο, παρά μόνο την επαγγελματική και κοινωνική σου σταδιοδρομία και καταξίωση. Θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τον αυτό σου μέσα από την δουλειά σου και να πάρεις τα εύσημα για την συνέπεια και την εργατικότητα σου ειδικά αν εργάζεσαι σήμερα. Είναι μια καλή ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, αφού θα είσαι πολύ καθώς πρέπει για να εκτεθείς και να βγάλεις αντιδράσεις. Αν συνυπολογίσεις το γεγονός πως ο Δίας έχει περάσει στον 6ο σου το τελευταίο διάστημα, θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες να έρθεις περισσότερο κοντά, τόσο με προϊστάμενους/ες όσο και με υφιστάμενους/ες. Γενικότερα είναι μια ημέρα που θα έχεις αυξημένες υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να σε πιέσει κάποιες στιγμές.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού στον 9ο σου είναι μια ημέρα που θα θελήσεις να ξεφύγεις από την καθημερινή σου ρουτίνα κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα που θα διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες και θα σου δώσουν τροφή για σκέψη και παράλληλα, θα φέρουν νέες περιπέτειες και εμπειρίες. Θα είσαι αρκετά αισιόδοξος/η, ο νους σου θα ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα. Κυριολεκτικά μπορεί να είναι μια ημέρα που θα ταξιδέψεις παρέα με φίλους/ες και γνωστούς/ες προκειμένου να βρεθείς στην παραλία και να χορτάσεις ήλιο και θάλασσα. Η κοινωνικότητα σου θα είναι ανεβασμένη, ενώ δεν αποκλείεται για λόγους επαγγελματικούς να βρίσκεσαι κάπου μακριά και να συνδυάσεις την διασκέδαση με την εργασία. Αν δίνεις εξετάσεις για μια πιστοποίηση, η ημέρα προσφέρεται και για διάβασμα.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό στον 8ο σου θα έχεις μυστικιστική διάθεση, τάση για έρευνα, εσωστρέφεια και έλξη για οτιδήποτε είναι απαγορευμένο και ταμπού. Μπορεί να σε απασχολήσουν, εντελώς ακαδημαϊκά, υπαρξιακά ζητήματα και να σε πιάσουν ανασφάλειες και φοβίες κυρίως αν δεν μπορείς να βρεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, ενώ επί πρακτικού μπορείς να εστιάσεις σε θέματα που σχετίζονται με μια κληρονομιά, μια αποζημίωση κτλ. Δεν αποκλείεται να δείξεις ενδιαφέρον για τα χρήματα του/ης συντρόφου σου, να γίνεις καχύποπτος/η μαζί του/ης και να φτιάξεις διάφορα σενάρια με το μυαλό σου, από τα οποία θα επηρεαστείς συναισθηματικά και θα βγάλεις ζήλειες και κτητικές διαθέσεις. Θα προσπαθήσεις με πλάγιους τρόπους να τον/η χειραγωγήσεις προκειμένου να διαπιστώσεις αν ασκείς δύναμη και επιρροή επάνω του/ης.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Ηλεία: Στις φυλακές Γρεβενών ο δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής

Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, όλα τα ονόματα, εκτός Αλεξοπούλου – εντός Φωτήλας

Υπόθεση Τοπαλούδη: Ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα κατηγορούμενων να αναιρεθούν τα ισόβια

Τουρκικό ριάλιτι έκανε γυρίσματα στο Αιτωλικό, οι πρώτες εικόνες