Ζώδια: Κριέ, σήμερα σε διακατέχει μια συναισθηματική φόρτιση, πρόσεχε τις εντάσεις και το στρες

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Η Σελήνη από το ξημέρωμα έχει περάσει στον Σκορπιό, δίνοντάς μας εξτρά πάθος, κίνητρα και τρόπους να καταφέρουμε όσα ποθούμε, αλλά και τάσεις για ερευνήσουμε λίγο βαθύτερα στοιχεία, συναισθήματα και πλευρές που θεωρούμε ότι δε γνωρίζουμε πλήρως.

Ωστόσο, με την αντίθεσή με τον Ερμή στον Ταύρο, θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί στη συμπεριφορά και τα λόγια μας, να κρύψουμε κάποιες αδυναμίες μας και φυσικά να εκτεθούμε τόσο όσο χρειάζεται, αποφεύγοντας να πούμε πράγματα που μπορεί να μετανιώσουμε. Είναι πιθανόν επίσης συναισθήματα και σκέψεις να βγουν στην επιφάνεια, προκαλώντας δυσαρέσκεια και εντάσεις.

 

Κριός

Από σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο σου και είναι πιθανό να έχεις κάπως βαριά ψυχολογική διάθεση, εσωστρέφεια και μπορεί να το ρίξεις στην έρευνα για διάφορα υπαρξιακά ζητήματα που ενδεχομένως σε απασχολούν, ενώ επί πρακτικού θέματα δανείων, χρεών ή κληρονομιών σου προκαλούν πονοκέφαλο. Η ημέρα ξεκινά με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 11ο σου, για να βαρύνει ακόμη περισσότερο η ψυχολογία σου και να σου βγουν έντονα συναισθήματα ακόμη και κακίας. Εξαιτίας της συναισθηματικής φόρτισης που θα έχεις είναι πιθανό να προκαλέσεις με την στάση σου εντάσεις, ενώ με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 2ο σου, θα έχεις αυξημένο στρες, θα προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις τα συναισθήματα σου αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα έχεις σωστή κρίση, ούτε θα είσαι αντικειμενικός/η.

 

Tαύρος

Η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό στον 7ο σου για να φέρει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Νωρίς το πρωί θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 10ο σου, η διάθεσή σου θα εξαρτάται πολύ από του/ης συντρόφου σου αλλά και από των συνεργατών σου μιας και κάποια θέματα στον χώρο της καριέρας εξαρτώνται από εκείνους/ες. Είναι πολύ πιθανό εκείνες τις στιγμές να βγάλεις εμπάθεια, κακίες και ζήλειες για έναν/μια συνεργάτη ή ακόμη και για τον/η εργοδότη σου. Νιώθεις πως θέλουν να σου επιβληθούν και να σε χειραγωγήσουν και αυτό σε πιέζει. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 1ο σου, δεν βοηθά και πολύ την κατάσταση, διότι θα είσαι αρνητικά επηρεασμένος/η, μπορεί να έρθουν και παρόμοιες μνήμες από το παρελθόν και να είσαι προκατειλημμένος/η.

 

Δίδυμοι

Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο σου και είναι μια ευκαιρία να ασχοληθείς με γραφειοκρατικές υποθέσεις, να ξεσκαρτάρεις χαρτομάνια, να κάνεις έρευνες σε βάθος και με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Νωρίς το πρωί που θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 9ο σου, ενδέχεται να σε πιάσουν εμμονές και να καταπιαστείς με την καθαριότητα και τακτοποίηση του χώρου σου, ή να σε προβληματίσει η υγεία ενός συγγενικού σου προσώπου ή ακόμη και να σε ενοχλήσει η συμπεριφορά του απέναντι στο πρόσωπο σου. Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 12ο σου, θα νιώσεις εσωτερική σύγκρουση και πίεση και θα εκδηλώσεις κρίσεις πανικού εξαιτίας δυσάρεστων γεγονότων που φέρνεις στην μνήμη σου από παλιά.

 

Kαρκίνος

Η Σελήνη από σήμερα περνάει στον Σκορπιό στον 5ο σου, και θα γίνεις πιο κοινωνικός/η και αισιόδοξος/η. Ωστόσο επειδή θα σχηματιστεί νωρίς το πρωί, ένα τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου, είναι πιθανό να έχεις έντονα συναισθήματα πάθους για τον/η αγαπημένο/η, να σε πιάσουν ζήλειες, καχυποψίες γι’ αυτό, απόφυγε να κάνεις σενάρια που θα χαλάσουν την ψυχολογία σου. Μπορεί να σε πιάσουν ανασφάλειες για τα οικονομικά σου, ειδικά αν τελευταία έχεις κάνεις μια επένδυση και ρίσκαρες τα χρήματά σου. Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 11ο σου, τις απογευματινές ώρες, δύσκολα θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με κάποιο φιλικό άτομο. Είναι πιθανό να μιλήσεις για θέματα που σε απασχολούν με τον/η ερωτικό/η σου σύντροφο ή τα παιδιά σου και να μην μπορεί να σε κατανοήσει.

 

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα περάσει στον 4ο σου από το ζώδιο του Σκορπιού για να σου φέρει την διάθεση να κλειστείς στο σπίτι ή να ασχοληθείς με προσωπικά και οικογενειακά θέματα, ενώ με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον 7ο σου, νωρίς το πρωί, μπορεί να σε πιέσει ψυχολογικά ο/η σύντροφός σου και να νιώσεις έντονα και βίαια συναισθήματα για εκείνον/η, ύστερα από την ψυχολογική πίεση που θα σου ασκήσει. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 10ο σου, ενδέχεται να φέρει μια πρόσκληση για ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό ραντεβού και εσύ να μην έχεις καθόλου την όρεξη να παρευρεθείς. Γνωρίζεις εκ των προτέρων πως δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς και το πιθανότερο είναι να αρνηθείς την πρόσκληση. Η αλήθεια είναι πως ότι και αν αποφασίσεις θα σχολιαστείς.

 

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο σου, για να αυξήσει την διάθεση σου να συναντηθείς και να επικοινωνήσεις με κόσμο, ωστόσο με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου, μπορεί να νιώσεις βαριές τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να μην έχεις την διάθεση ή την ενέργεια να ασχοληθείς με δουλειές του σπιτιού ή του εργασιακού σου χώρου ούτε καν ενημερωτικά για το πως πηγαίνουν τα επαγγελματικά σου σχέδια. Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 9ο σου, θα προκύψει κρίση στη σχέση σου με συγγενικά πρόσωπα, ενδεχομένως γιατί εσύ θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η και συναισθηματικός/η, ενώ οι συγγενείς σου θα είναι απόλυτα πρακτικοί και υπολογιστές, με αποτέλεσμα η επικοινωνία σου, γενικότερα με κόσμο, σήμερα να είναι κάπως προβληματικές.

 

Zυγός

Σήμερα που θα περάσει η Σελήνη στον Σκορπιό στον 2ο σου, θα σε πιάσει μια καρμιριά και έντονη κτητικότητα με τα χρήματα και τα πράγματα σου γενικότερα. Πολύ περισσότερο δε, τις πρωινές ώρες που θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου, που δεν θα θέλεις να δώσεις ούτε του αγγέλου σου νερού. Ωστόσο είναι πιθανό με πλάγιους τρόπους και μέσα από ψυχολογικά παιχνίδια να σε φέρουν στο φιλότιμο τα παιδιά σου, ή ο/η ερωτικός/η σύντροφος ώστε να τους δώσεις περισσότερα χρήματα. Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 8ο σου, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα για τα κοινά οικονομικά με τον/η σύντροφό σου. Εκείνος/η θα είναι περισσότερο πρακτικός/η από εσένα που δεν θα μπορείς να δεις πέρα από την μύτη σου γιατί θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η.

 

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο στον 1ο σου, αφενός για να εκφράσεις ευκολότερα την προσωπικότητα σου, αφετέρου για να εκφράσεις τις επιθυμίες και ατομικές σου επιδιώξεις. Τις πρωινές ώρες το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου ποιος/α είδε τον Σκορπιό και δεν φοβήθηκε. Θα προκληθούν εντάσεις και ξεσπάσματα μέσα στο σπίτι με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου και είναι πιθανό να νιώσεις πως διακατέχεσαι από αρνητικά και βίαια συναισθήματα, γι’ αυτό απόφυγε να χάσεις τον αυτοέλεγχο σου. Τις απογευματινές ώρες με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 7ο σου, η επικοινωνία με τον/η σύντροφο σου σε κάθε περίπτωση θα είναι προβληματική, γι’ αυτό απόφυγε να κάνεις σημαντικές συζητήσεις. Δύσκολα να μπορέσει να κατανοήσει ο/η ένας/μια τον/η άλλον/η ενώ γενικότερα θα είσαι υποκειμενικός/η.

 

Tοξότης

Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο σου και σταδιακά θα αποσύρεσαι από την πολυκοσμία. Θα έχεις την ανάγκη να μείνεις μόνος/η, ωστόσο τις πρωινές ώρες που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου, είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια έντονες φοβίες και ανασφάλειες που θα σου χαλάσουν την ψυχολογία. Θα διακατέχεσαι από αδιόρατους φόβους, θα κάνεις τρομακτικά και απαισιόδοξα σενάρια, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ψύχραιμος/η ώστε να μην παραδοθείς στους φόβους σου. Με την αντίθεση της Σελήνης τις απογευματινές ώρες με τον Ερμή από τον 6ο σου, αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να διευθετηθούν κάποιες υποχρεώσεις, τις οποίες όμως δεν έχεις καμία διάθεση να αναλάβεις, με αποτέλεσμα να διχάζεσαι, να ταράζεσαι συναισθηματικά και να αγχώνεσαι. Απόφυγε τις πολλές συζητήσεις γιατί η κρίση σου θα είναι υποκειμενική.

 

Αιγόκερως

Από σήμερα η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό στον 11ο σου και θα έχεις την επιθυμία να επικοινωνήσεις και να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα για να μοιραστείς τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου. Ωστόσο τις πρωινές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου, είναι πιθανό να πιέσεις κάποιες καταστάσεις εξαιτίας των οικονομικών σου ανασφαλειών, ενώ δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να ασκήσεις εξουσία εκμεταλλευόμενος/η, την οικονομική σου ισχύ. Τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ερμή από τον 5ο σου, είναι πιθανό να προκύψουν θέματα μεταξύ του/ης ερωτικού/ης συντρόφου σου με την παρέα σου και να διαφωνήσουν εντόνως. Προστριβές ενδέχεται να προκύψουν με κάποιο παιδί εξαιτίας της παρανοήσεων και από τις δυο πλευρές.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Σκορπιό στον 10ο σου, η προσοχή σου θα στραφεί σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και σε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που ενδεχομένως πρέπει να αναλάβεις να διεκπεραιώσεις. Τις πρωινές ώρες θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 1ο σου και θα έχεις βίαια και πρωτόγονα ένστικτα, με αποτέλεσμα να προσπαθήσεις να επιβληθείς εκμεταλλευόμενος/η, το σθένος και την εξαιρετική αντοχή που νιώθεις. Θα πιέσεις αρκετά, πρόσωπα και καταστάσεις στον χώρο της καριέρας, φέρνοντας στα άκρα. Η αντίθεση της Σελήνης που θα σχηματιστεί τις απογευματινές ώρες με τον Ερμή από τον 4ο σου, θα φέρει διαφωνίες και παρεξηγήσεις με κάποιον/α από την οικογένεια σου, ενδεχομένως σχετικές με τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου δραστηριότητες. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε να μπλέξεις τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά σου γιατί το ένα δεν συνάδει με το άλλο.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να έχει περάσει τα ξημερώματα στο ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο σου, θα νιώσεις τα ανάγκη να κάνεις έρευνα σχετικά με θέματα πληροφοριών και γνώσεων ή ακόμη και νομικών υποθέσεων. Τις πρωινές ώρες που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου, θα κάνεις απίστευτα σενάρια, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς στην δύσκολη θέση να αποφασίσεις για μια κατάσταση, αν πρέπει να μιλήσεις και να ανοίξεις τα χαρτιά σου ή όχι. Αυτό μπορεί να συμβεί κυρίως αν βρίσκεσαι μάρτυρας σε μια δικαστική υπόθεση. Τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ερμή από τον 3ο σου, θα διχαστείς τόσο για τις απόψεις όσο και τις αποφάσεις σου. Δεν θα είσαι αντικειμενικός/η, γιατί το συναίσθημα θα ανταγωνίζεται την λογική με αποτέλεσμα να αποσυντονιστείς.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε μαθητές: Πάρτι σε ξενοδοχεία και ληστείες εκτός Πατρών!

Πάτρα: Πέθανε ξαφνικά ο επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος – Ηταν πατέρας δύο παιδιών

Εμπραχίμ Ραϊσί: Ο ιμάμης ήταν ζωντανός για μια ώρα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου ΒΙΝΤΕΟ

Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Ζητά εντάλματα σύλληψης για εγκλήματα πολέμου Νετανιάχου και ηγέτη Χαμάς