Ζώδια: Παρθένε, θα είναι μια αρκετά ευχάριστη ημέρα η σημερινή και θα έχεις ρομαντική έως ποιητική διάθεση

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Και σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και με την αντίθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο θα μας δημιουργηθεί μια έντονη εσωτερική φόρτιση. Συναισθηματικά θα είμαστε ασταθείς, με συνεχή σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Δεν είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε.

Οι εντάσεις με τον/ην σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας είναι πιθανές και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, ακόμα και αντιδραστικοί για ψύλλου πήδημα.

Αργά το απόγευμα, το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα κατευνάσει τα πνεύματα και θα επανέλθει η ηρεμία, ενώ θα δείξουμε και περισσότερη κατανόηση.Το βραδάκι θα περάσει στον Τοξότη.

 

 

Κριός

Με την αντίθεση της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο σου με τον Ουρανό στον 2ο σου, είναι πιθανό να κάνεις περισσότερα έξοδα από ότι υπολόγιζες και να εκνευριστείς, ειδικά αν θεωρήσεις πως σε έπιασαν κορόιδο. Γενικότερα κατά την διάρκεια της ημέρας θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, επίσης με του/ης συντρόφου και με όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλής και φοβικός/η, αλλά οργάνωση δεν θα υπάρχει. Ενώ θα έχεις εμμονές είναι πιθανό σήμερα να δώσεις περισσότερες ελευθερίες στο ταίρι σου ενώ, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 12ο σου, θα είσαι έντονα μυστικοπαθής, θα έχεις ρομαντική και ερωτική διάθεση και την ανάγκη να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με τον/η αγαπημένο/η σου. Θα έχεις εξαιρετική διαίσθηση, καλλιτεχνικές εμπνεύσεις και μεταφυσικές, υπαρξιακές ανησυχίες.

 

Tαύρος

Με την αντίθεση της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο σου με τον Ουρανό στον 2ο σου, είναι πολύ πιθανό με την αντίθεση της Σελήνης από τον 7ο σου με τον Ουρανό από τον 1ο σου, να έρθεις σε σύγκρουση με τον/η αγαπημένο/η σου και να καυγαδίσετε εντελώς απρόσμενα και από το πουθενά. Παρόμοιο κλίμα θα επικρατεί και στις συνεργασίες σου γι’ αυτό πρόσεχε την συμπεριφορά σου. Κατά την διάρκεια της ημέρας τα πράγματα θα είναι καλύτερα και μετά το παροδικό ξέσπασμα, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 11ο σου, θα έχεις απολογητική διάθεση. Θα ευαισθητοποιηθείς, θα βγάλεις ρομαντισμό, θα είσαι εκδηλωτικός/η, τρυφερός/η, υποχωρητικός/η και θα βγάλεις την τρυφερή πλευρά του εαυτού σου προκειμένου να δικαιολογηθείς και να βελτιώσεις την κατάσταση μεταξύ σας.

 

Δίδυμοι

Με την αντίθεση της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο σου με τον Ουρανό στον 12ο σου, είναι πολύ πιθανό να έχεις υπερένταση, ευαίσθητο νευρικό σύστημα, σκέψεις και μυστικά που πάση θυσία θα θελήσεις να απελευθερωθείς από αυτά. Στον εργασιακό σου χώρο θα είσαι αρκετά αντιδραστικός/η, θα βγάζεις εντάσεις εξαιτίας συσσωρευμένων απωθημένων με αποτέλεσμα να ξεσπάς σε λάθος τόπο και χρόνο και κυρίως, σε λάθος ανθρώπους. Θα έχεις επιπρόσθετο άγχος ωστόσο η διάθεση σου θα βελτιωθεί αργότερα με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 10ο σου, ωστόσο δεν θα έχεις καμία όρεξη να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα που χρειάζονται προσοχή και σημασία σε λεπτομέρειες. Θα έχεις τάση να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου και θα είσαι ελαφρώς εξαντλημένος/η.

 

Kαρκίνος

Με την αντίθεση της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο σου με τον Ουρανό στον 11ο σου, θα έχεις καλή διάθεση και όρεξη για διασκέδαση, όμως είναι πιθανό, να ξεσπάσει καυγάς με έναν/μια φίλο/η, ή ακόμη και με τον/ης ερωτικό/η σύντροφο σου για λογαριασμού κάποιου/ας φίλου/ης. Μπορεί ακόμη ένα φιλικό πρόσωπο να το δεις ερωτικά χωρίς ωστόσο να θελήσεις, να δημιουργήσεις σχέση μαζί του, κάτι σαν λέμε «όχι πια φίλοι, μόνο σεξ». Παροδική θα είναι η ταραχή θα περάσεις γιατί η υπόλοιπη ημέρα θα είναι αρκετά καλή κυρίως για τις ερωτικές σου σχέσεις. Με το τρίγωνο Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 9ο σου, θα είσαι αρκετά ρομαντικός/η, δοτικός/η και θα εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Για μια γνωριμία από το διαδίκτυο ενδέχεται να έχεις υψηλές προσδοκίες.

 

Λέων

Κατά την διάρκεια της νύχτας με την αντίθεση της Σελήνης από τον 4ο σου με τον Ουρανό από τον 10ο σου, στον χώρο της καριέρας θα βιώσεις ανατρεπτικά γεγονότα και εντάσεις που θα χαλάσουν την ψυχολογία σου και θα κάνουν τα νεύρα σου τσατάλια. Δεν θα είσαι σε κοινωνικό φεγγάρι και οτιδήποτε προκύπτει που χαλά το πρόγραμμα και την ηρεμία σου σε τσιτώνει. Το πιθανότερο είναι να μην ελέγξεις τα νεύρα σου και να ξεσπάσεις, τα της εργασίας σου, στην οικογένεια σου και να γίνετε «από δυο χωριά χωριάτες». Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 8ο σου, θα έχεις τάση να αναμοχλεύεις το παρελθόν σου, θα θυμάσαι τις ρίζες σου, ενώ δεν αποκλείεται από υπερβολικό συναισθηματισμό να σε πιάσουν ενοχές για τα ξεσπάσματα σου και να έχεις ανασφάλειες για τους δικούς σου ανθρώπους.

 

Παρθένος

Με την αντίθεση της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο σου με τον Ουρανό στον 9ο σου, πιθανόν εκεί που δεν το περιμένεις να αλλάξει το πρόγραμμα σου και να εκνευριστείς ή ακόμη, να διαπληκτιστείς έντονα με κάποιον/α εξαιτίας της αντιδραστικής του/ης συμπεριφοράς. Αν οδηγείς καλό είναι να είσαι εγκρατής και προσεκτικός/η και να μην αντιδράς σπασμωδικά. Σε γενικές γραμμές εκτός του παροδικού ξεσπάσματος που θα προκύψει, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 7ο σου, θα είναι μια αρκετά ευχάριστη ημέρα που θα επιδιώξεις να βρεθείς με κόσμο και κυρίως με τον/η αγαπημένο/η σου μιας και θα έχεις ρομαντική έως ποιητική διάθεση. Αν προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία θα την εξιδανικεύσεις όμως πρόσεχε μην μείνει μόνο σε πλατωνικό επίπεδο και αργότερα απογοητευτείς.

 

 

Zυγός

Κατά την διάρκεια της ημέρας η Σελήνη μέσα από τον 2ο σου θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό από τον 8ο σου και το πιθανότερο είναι να σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται εξαιτίας της ανάγκης σου για καλοπέραση να χαλάσεις περισσότερα χρήματα, θα βγεις εκτός προϋπολογισμού στα έξοδα σου, θα εκνευριστείς και θα ξεσπάσεις για την ακρίβεια. Δεν αποκλείεται πάντως, κάποιος/α να προσπαθήσει να σε επηρεάσει για όλα όσα θεωρείς αξίες σου και να σου βάλει μυαλό. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 6ο σου, θα σε κάνει αρκετά ιδεαλιστή, ευαίσθητο/η και συναισθηματικό/η μιας και τα ανθρώπινα θέματα ή της υγείας ξεπερνούν την ύλη και τα συμφέροντα. Σε κάθε περίπτωση όσο περνά η ώρα θα έχεις καλύτερη διάθεση κυρίως το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη.

 

Σκορπιός

Με την αντίθεση της Σελήνης από τον 1ο σου με τον Ουρανό από τον 7ο σου, όλο και κάποιος/α θα προκαλέσει την οργή σου. Είναι πολύ πιθανό ο/η σύντροφός σου να έχει αντιδραστικές τάσεις και ακραίες μεταπτώσεις την διάθεσή του και να καυγαδίσετε ή, να αποφασίσει ξαφνικά να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο και ελευθερίες για τον εαυτό του. Το πιθανότερο είναι η δική σου εγωιστική συμπεριφορά να τον οδηγήσει στα άκρα, οπότε ίσως είναι προτιμότερο να κάνεις το παγώνι μέχρι να περάσουν οι δύσκολες ώρες. Παρόλα αυτά η ημέρα δεν θα είναι τόσο άσχημη, ίσα ίσα που στην πορεία, όταν δηλαδή σχηματιστεί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 5ο σου, θα είσαι αρκετά ευαίσθητος/η, υποχωρητικός/η, συναισθηματικός/η με καλλιτεχνικές ευαισθησίες και ερωτικές και ρομαντικές διαθέσεις.

 

Tοξότης

Με την Σελήνης από τον 12ο σου η αποκρυφιστική και μυστικιστική σου διάθεση θα είναι στα φόρτε της. Τις ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό στον 6ο σου, είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο, ειδικά αν δεν έχεις την διάθεση να ξεκουνηθείς για δουλειά. Θα δημιουργηθούν συναισθηματικά προβλήματα και αντιδραστικές συμπεριφορές από μεριάς των συνεργατών σου μιας και εσύ θα είσαι στην νιρβάνα σου. Στην πορεία που η Σελήνη θα συναντήσει με τρίγωνο τον Ποσειδώνα στον 4ο σου, η διαίσθηση και τηλεπάθεια κυρίως με τα μέλη της οικογενείας σου θα χτυπήσει κόκκινο. Θα είσαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος/η με τις ανάγκες των δικών σου ανθρώπων, θα εκδηλώνεις αγάπη και τρυφερότητα και είναι πιθανό να έχεις φοβίες για την υγεία τους.

 

Αιγόκερως

 

Είναι πιθανό με την αντίθεση της Σελήνης στον 11ο σου με τον Ουρανό στον 5ο σου, να εκνευριστείς με τα παιδιά σου μιας και έχουν σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης βλέποντας να ασχολείσαι με άλλα θέματα εκτός από τα δικά τους. Προφανώς δεν εγκρίνουν τα σχέδια και τους στόχους σου και θα έρθετε σε κόντρα. Παρόμοια κατάσταση ενδέχεται να προκύψει με το ταίρι σου, αφού θα έχεις την ανάγκη να μοιραστείς τον χρόνο σου με την παρέα σου και όχι μαζί του/ης. Παροδικά πάντως θα χαλάσει η διάθεσή σου γιατί σε γενικές γραμμές θα είναι αρκετά καλή με τάση για κοινωνικότητες και ολοένα διαφορετικά οράματα και όνειρα. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 3ο σου, θα βάλεις αλτρουιστικούς στόχους στο πρόγραμμα σου και θα είσαι ευαισθητοποιημένος/η με τις ανάγκες κοντινών σου προσώπων.

 

Υδροχόος

Με την αντίθεση της Σελήνης από τον 10ο σου με τον Ουρανό από τον 4ο σου, είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια θέματα με την οικογένεια που δεν ήταν στο πρόγραμμα και να χαλάσει η διάθεσή σου. Θα έχεις κάπως αντιδραστική συμπεριφορά και θα νιώθεις πως κάποιοι, τόσο στον επαγγελματικό χώρο όσο και στο σπίτι, σε προκαλούν να αντιδράσεις. Αν παίξεις, αυτό το παιχνιδάκι θα αντιδράσεις ακραία και σπασμωδικά. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 2ο σου, είναι πιθανό να σου φέρει την ανάγκη να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και τις κοινωνικές και επαγγελματικές προσταγές που σε θέλουν να διατηρείς μια καθωσπρέπει εικόνα, κατάσταση που ούτως ή άλλως, δεν αρμόζει στην επαναστατική σου φύση και να το ρίξεις στις αγορές και τα ψώνια.

 

Ιχθύες

Σήμερα είναι πολύ πιθανό με την αντίθεση της Σελήνης από τον 9ο σου με τον Ουρανό στον 3ο σου, να προκύψουν απρόσμενες καταστάσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και θα σε αποσυντονίσουν. Αν οδηγείς, λίγο περισσότερη προσοχή γιατί θα έχεις την τάση να λειτουργείς σπασμωδικά, αυθόρμητα και παρορμητικά. Ακόμη και στις κουβέντες σου θα είσαι αντιδραστικός/η, ή πολύ ανοιχτόμυαλος/η και ακραίος/α , με αποτέλεσμα να προκαλείς ταραχές και αντιδράσεις. Παρόλα αυτά, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 1ο σου, δεν αποκλείεται να βιώσεις μια μεταφυσική εμπειρία μιας και γενικότερα θα είσαι διαισθητικός/η και δεκτικός/η στα εξωτερικά ερεθίσματα του περιβάλλοντος. Θα θελήσεις να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και θα ονειροπολείς ευχάριστες στιγμές σε τόπους μακρινούς και ονειρεμένους.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

 

Ο Κασσελάκης ζητά παρέμβαση εισαγγελέα: «Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»

Λύτρας: «Δεν επινόησα το αφήγημα ότι η σύζυγός μου έπεσε από στις σκάλες, την εκδοχή αυτή την επέλεξε η ίδια»

Εφυγαν τραπεζάκια χωρίς δημοτικά τέλη, «Ο δήμος Πατρέων χάνει 160.000 ευρώ σε έσοδα» λέει η Εστίαση

Hot-Dry-Wind: Το φαινόμενο που ανεβάζει τη θερμοκρασία πάνω από το κανονικό, «καυσωνικές» συνθήκες και στη Δυτική Ελλάδα