Ζώδια σήμερα 29/11: Αλαλούμ και… νεύρα!

Τα ζώδια σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 29/11 – Αλαλούμ και… νεύρα!

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου.

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου προσθέτοντας μία αντισυμβατική νότα στο χρώμα της ημέρας. Ο Ερμής απέναντι από τον Άρη ανάδρομο φέρνει σκέψεις σχετικά με καταστάσεις του άμεσου παρελθόντος στο προσκήνιο για επανεξέταση. Η αντικειμενική ματιά και οι ρεαλιστικές προσδοκίες είναι ο μόνος τρόπος για να είναι παραγωγικό το αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ανάγκη να κάνετε πράγματα σήμερα με το δικό σας τρόπο είναι ιδιαίτερα έντονη. Φίλοι και άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος μπορούν να σας βοηθήσουν αρκεί να κατανοήσουν καλά τις ανάγκες σας.

Για τους Ταύρους, επαγγελματικά θέματα μπορεί να είναι στο τραπέζι αυτή τη στιγμή προς αξιολόγηση. Εξετάστε τα διεξοδικά ωστόσο μην εμπλέξετε οικονομικά ζητήματα γιατί μπορεί να γίνουν λάθος κινήσεις.

Για τους Διδύμους, σχέσεις και συνδέσεις κάθε είδους χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας αλλά μείνετε σε αντικειμενικά πλαίσια και ρεαλιστικές προσδοκίες.

Για τους Καρκίνους, διάφορες καταστάσεις έρχονται ως σκέψεις αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε πριν την όποια απόφαση πάρετε να τις ταξινομήσετε σωστά και με βάση την αντικειμενικότητά τους καθαρά.

Για τους Λέοντες, προσχωρήστε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε σήμερα μιας και οι πλανητικές δυναμικές μπορεί να φέρουν ασυνεννοησία αν προσπαθήσετε να κινηθείτε σε συνεργασία. Επίσης, κρατήστε μικρό καλάθι όπου ακούτε πολλά λόγια.

Για τους Παρθένους, μια κατάσταση που είναι κινητοποιημένη στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία ενδέχεται να σας απασχολεί αυτές τις ημέρες. Δώστε χώρο, χρόνο και εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Για τους Ζυγούς, λειτουργήστε όσο περισσότερο αυτόνομα μπορείτε σήμερα και δώστε σημασία σε ότι σας δίνει την αίσθηση ελευθερίας. Ωστόσο, θα είναι καλύτερα να προχωρήσετε με βάση τα αντικειμενικά δεδομένα παρά τις νέες ιδέες που έρχονται σήμερα και δεν έχετε προλάβει να φιλτράρετε.

Για τους Σκορπιούς, η διάθεσή σας μπορεί να μεταβάλετε κατά την διάρκεια της ημέρας λόγω κυρίως δικών σας ψυχικών φορτίσεων. Μείνετε σε ασφαλή εδάφη και καλύτερα να μην εξωτερικεύσετε τις σκέψεις που κάνετε, σήμερα.

Για τους Τοξότες, νέες πληροφορίες και ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν άμεσα έρχονται στην επιφάνεια οι οποίες θα πρέπει να αξιολογηθούν σωστά πριν φτάσετε σε συμπεράσματα. Η αίσθηση πως σας αδικούν και πως δεν αναγνωρίζεται η αξία σας θα είναι αισθητές.

Για τους Αιγόκερους, μια τάση ασυνεννοησίας μπορεί να είναι ιδιαίτερα αισθητή σήμερα λόγω των πλανητικών επιρροών. Το ζητούμενο είναι να είστε εσείς καλά με τις δράσεις που κάνετε ακόμη και αν χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια από μέρους σας για να κατανοήσουν οι γύρω τα μηνύματα που στέλνετε.

Για τους Υδροχόους, μπορεί η τάση να θέλετε να ολοκληρωθούν τα πράγματα με το πιο σωστό τρόπο να είναι έντονη ωστόσο θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εξετάσετε τις απαιτήσεις των ανθρώπων που συνδέεστε είτε επαγγελματικά είτε συναισθηματικά. Προσέξτε λίγο περισσότερο τις συζητήσεις που κάνετε σήμερα.

Για τους Ιχθύες, βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες έχουν έρθει στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες και δεν θα πρέπει να τις βάλετε (ξανά) στο χρονοντούλαπο. Εξετάστε τα δεδομένα και πράξτε κατά βούληση με υπευθυνότητα και χωρίς ρίσκο.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments