Ζώδια: Tαύρε, θα αξιοποιήσεις δημιουργικά και παραγωγικά την ημέρα σου, με την διάθεση σου… ήρεμη!

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Λίγο μετά την είσοδό της, η Αφροδίτη στους Διδύμους, σήμερα, κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, ξυπνώντας τα βαθύτερα αισθήματά μας. Θα γινόμαστε παθιασμένοι, απόλυτοι, αρνούμενοι να συμβιβαστούμε με τα «λίγα» ή τα «μέτρια» και, ως εκ τούτου, δύσκολοι ως προς την ικανοποίησή μας.

Το σίγουρο είναι ότι οι επιλογές μας θα βασίζονται σε ό,τι έχουμε πραγματικά ανάγκη, ό,τι λαχταράμε, ό,τι ποθούμε. Ενδεχομένως και να κάνουμε «σκληρά παζάρια», να ζητήσουμε ανταλλάγματα και αποκλειστικές δεσμεύσεις, προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια οικονομική ή… ερωτική συμφωνία.

 

Κριός

Σήμερα σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 3ο σου με τον Πλούτωνα στον 11ο σου και είναι πολύ πιθανό να σου φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου περίγυρο. Θα νιώσεις δυνατή έλξη, πως έχετε κοινές επιθυμίες και όνειρα και πως αυτός ο άνθρωπος θα δράσει καταλυτικά στην ζωή σου. Δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να μετατραπεί ερωτική με πάθος και ένταση και επιτέλους να μπορέσεις να δείξεις τα ειλικρινή συναισθήματα σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ερωτικό, παθιασμένο και το πιθανότερο είναι να βγείτε να διασκεδάσετε κάπου έξω με την παρέα σας. Τις μεσημεριανές ώρες το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, θα σε επηρεάσει συναισθηματικά, θα γίνεις ευάλωτος/η και θα θελήσεις να ξεφύγεις από στενάχωρες καταστάσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω στον 10ο σου, θα ασχοληθείς με κοινωνικές υποχρεώσεις.

 

Tαύρος

Θα αξιοποιήσεις αρκετά δημιουργικά και παραγωγικά την ημέρα σου, με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 2ο σου με τον Πλούτωνα στον 10ο σου, κυρίως αν εργάζεσαι σήμερα. Είναι μια από τις ημέρες που θα σχηματίσεις σωστή αντίληψη για τις υποχρεώσεις σου στον χώρο της καριέρας και που μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά έχει αξία στην ζωή σου. Θα έχεις ήρεμη διάθεση και τάση να απολαύσεις τους καρπούς της επαγγελματικής σου πορείας μέσα από τις οικονομικές απολαβές σου. Στον ερωτικό τομέα θα είσαι αρκετά αισθησιακός/η ίσως και λίγο περισσότερο κτητικός/η και ζηλιάρης/α με το ταίρι σου χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα μεταξύ σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει διάψευση προσδοκιών για ένα φιλικό πρόσωπο και να απογοητευτείς. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω στον 9ο σου και η διάθεση σου θα βελτιωθεί αισθητά.

 

Δίδυμοι

Το ευνοϊκό τρίγωνο που θα σχηματιστεί μεταξύ της Αφροδίτης στον 1ο σου με τον Πλούτωνα στον 9ο σου, σε επηρεάζει άμεσα και καταλυτικά. Θα εκφράσεις με πάθος τα συναισθήματά σου, θα εκδηλωθείς με αγάπη, τρυφερότητα και αν προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία θα νιώσεις μοιραία και ακατανίκητη έλξη. Τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 10ο σου, ενδέχεται να φέρει απογοήτευση για την κακή επιλογή ενός/μιας συνεργάτη ενώ γενικότερα θα έχεις την αίσθηση πως κάτι σου κρύβουν. Λίγη προσοχή και στον αισθηματικό τομέα γιατί θα έχεις την τάση να βάζεις κάτω από το χαλάκι οτιδήποτε δεν σου αρέσει, προκειμένου να μην ταράξεις τα νερά. Αργότερα η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω στον 8ο σου και ενδέχεται να βαρύνει η ψυχολογία σου ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα οικονομικά.

 

Kαρκίνος

Για εσένα η ημέρα κρύβει έντονα πάθη και συναισθήματα απαγορευμένα με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 12ο σου με τον Πλούτωνα στον 8ο σου. Κατά περίεργο τρόπο νιώθεις να σε ελκύουν οι διπλές σχέσεις και αν προκύψει μια νέα γνωριμία/σχέση θα νιώσεις έντονη την επίδραση της στην ζωή σου. Δεν αποκλείεται πάντως να έχεις οικονομικές απολαβές και κέρδη από κρυφές πηγές. Τις μεσημεριανές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης από τον 6ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 9ο σου, μπορεί να παρασυρθείς σε ουτοπικά όνειρα προκειμένου να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο σου και θα νιώσεις εξαρτημένος/η από την συντροφιά των άλλων γύρω σου. Αν είσαι μόνος/η, περισσότερο από ποτέ νιώθεις την απουσία μιας σχέσης από την ζωή σου.

 

Λέων

Ένα εξαιρετικό τρίγωνο που θα σχηματιστεί μεταξύ της Αφροδίτης στον 11ο σου με τον Πλούτωνα στον 7ο σου, ενδέχεται να φέρει έναν μεγάλο έρωτα στην ζωή σου. Θα νιώσεις έντονη έλξη για κάποιον/α από το φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον και θα σου είναι αδιανόητο να σκεφτείς να αντισταθείς. Υπάρχει βέβαια και το άλλο ενδεχόμενο αν είσαι ελεύθερος/η, τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη μέσα στον 5ο σου, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 8ο σου, να απογοητευτείς συναισθηματικά, αφού θα ανακαλύψεις πως αυτός/η που σε ενδιαφέρει, βρίσκεται σε άλλη σχέση. Να θυμάσαι πως υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και ειδικά σήμερα, είναι μια ημέρα που θα μπορούσες να γευτείς μια άλλη ποικιλία πορτοκαλιού. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ο/η σύντροφός σου θα εκφράσει το πάθος και την αγάπη του για εσένα με ειλικρίνεια.

 

Παρθένος

Σήμερα σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 10ο σου με τον Πλούτωνα στον 6ο σου και είναι πολύ πιθανό να εργάζεσαι ή να κανονίσεις να συναντηθείς με ανθρώπους που δουλεύετε από κοινού. Δεν αποκλείεται μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, να προκύψει μια νέα και έντονη σχέση με κάποιον/α που θα επηρεάσει καταλυτικά την καθημερινότητα σου. Η Σελήνη μέσα από τον 4ο σου τις μεσημεριανές ώρες θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 7ο σου και είναι πιθανό να πέσεις θύμα εξαπάτησης από το ταίρι σου, που θα βρει τρόπο να «σου ρίξει» στάχτη στα μάτια για κάποιες παρασπονδίες του. Αργότερα η Σελήνη που θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο σου, θα έχεις καλύτερη ψυχολογία και θα έχεις την διάθεση να βγεις έξω να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να παίξεις με το αντίθετο φύλο.

 

Zυγός

Με την Σελήνη στον Τοξότη στον 3ο σου οίκο, τις μεσημεριανές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα από τον 6ο σου, ενδέχεται να επηρεαστείς συναισθηματικά και η κρίση σου να μην είναι ορθή. Δεν αποκλείεται μάλιστα εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων της ημέρας να νιώσεις αδύναμος/η και να μην έχεις την διάθεση να βρεθείς με κόσμο. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω στον 4ο σου και θα έχεις ανάγκη από στοργή και τρυφερότητα. Καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 9ο σου με τον Πλούτωνα στον 5ο σου, θα ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις και την σχέση σου με τα παιδιά. Θα θέλεις να κάνετε διαφορετικά πράγματα μαζί με τον/η αγαπημένο/η σου και με πάθος θα μοιράζεσαι τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου.

 

Σκορπιός

Τις μεσημεριανές ώρες η Σελήνη από τον 2ο σου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 5ο σου και θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η με τα οικονομικά σου γιατί ενδέχεται κάποιος/α να σε παραμυθιάσει και να χάσεις χρήματα. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον φιλικό σου Αιγόκερω στον 3ο σου και θα αυξηθεί η διάθεση σου για επικοινωνία και βόλτες, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας θα έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 8ο σου με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου. Είναι μια αρκετά ευνοϊκή όψη για κληρονομικές υποθέσεις, φορολογικές και γενικότερα για χρήματα που μοιράζεσαι από κοινού με τον/η αγαπημένο/η σου. Αν έχεις στα σκαριά μια αγοραπωλησία θα είναι αρκετά επιτυχημένη. Στον ερωτικό τομέα θα είσαι έντονα σεξουαλικός/η, θα εκφράσεις το πάθος και τα έντονα συναισθήματα σου, ενδεχομένως και κάποιες ζήλειες.

 

Tοξότης

Τις μεσημεριανές ώρες η διάθεση σου θα αλλάξει αρκετά με το τετράγωνο της Σελήνης στον 1ο σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 4ο σου. Θα έχεις μελαγχολικές τάσεις, θα απογοητεύεσαι εύκολα και θα νιώθεις θύμα των καταστάσεων, θα επηρεάζεσαι από το περιβάλλον, θα είσαι δεκτικός/η στα εξωτερικά ερεθίσματα με αποτέλεσμα να βγάλεις ευαισθησίες. Αργότερα που θα περάσει στον Αιγόκερω στον 2ο σου, θα ασχοληθείς με πιο πρακτικά θέματα, ωστόσο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας με την Αφροδίτη στον 7ο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου, το ενδιαφέρον σου θα περιστρέφεται γύρω από τις αισθηματικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να γνωρίσεις κάποιον/α και να δημιουργήσεις σχέση μαζί του/ης πάθους που θα επηρεάσει έντονα την ζωή σου. Γενικότερα θα είσαι εκδηλωτικός/η, ερωτικός/η και παθιασμένος/η.

 

Αιγόκερως

Το τρίγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους στον 6ο σου με τον Πλούτωνα στον 2ο σου, παρότι είναι σημαντική όψη για τα ερωτικά, θα σε κάνει αρκετά υπολογιστικό/η ακόμη και στο αισθηματικό κομμάτι. Γενικότερα θα έχεις την επιθυμία και την ανάγκη να βελτιώσεις το βιοτικό και κοινωνικό σου επίπεδο και γιατί όχι, μέσα από μια ερωτική σχέση και ένα νέο πάθος. «Το τερπνόν μετά του ωφελίμου», ενώ γενικότερα τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό με την Σελήνη στον 12ο σου και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 3ο σου, να πάρεις κάποιες ειδήσεις που θα σε απογοητεύσουν και να θελήσεις να μείνεις μόνος/η, να σκεφτείς και να κάνεις τον απολογισμό σου. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον 1ο σου, θα εκφράζεσαι με περισσότερη άνεση προκειμένου να μιλήσεις για τις ανάγκες και επιθυμίες σου.

 

Υδροχόος

Ένα εξαιρετικό τρίγωνο που φέρνει εύνοια στα ερωτικά και οικονομικά, θα σχηματιστεί μεταξύ της Αφροδίτης στον 5ο σου με τον Πλούτωνα τον 1ο σου και ενδέχεται να φέρει έναν μεγάλο έρωτα στην ζωή σου. Από την πρώτη κιόλας ματιά θα αντιληφθείς πως θα ενώνουν πολλά κοινά και θα νιώθεις πως γνωρίζεστε ανέκαθεν. Μοιραία δυνατή έλξη με εσένα να κινείς τα νήματα. Αν είσαι δεσμευμένος/η καταφέρνεις να παρασύρεις τον/η σύντροφό σου στην δίνη του έρωτα και του πάθους. Λίγη προσοχή τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη από τον 11ο σου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 3ο σου και ενδέχεται να φέρει απογοήτευση από ένα φιλικό πρόσωπο και η διάθεση σου σταδιακά να αλλάξει και να κλειστείς στον εαυτό σου, όταν η Σελήνη περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο σου.

 

Ιχθύες

Με το τετράγωνο της Σελήνης από τον 10ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 1ο σου, θα έχεις παραπλανητικές διαθέσεις και τάσεις εξαπάτησης τις μεσημεριανές ώρες. Αν εργάζεσαι θα θελήσεις να πάρεις ρεπό ή να σχολάσεις νωρίτερα γιατί θα νιώθεις πεσμένη την ενέργεια σου. Η διάθεση σου θα αλλάξει αισθητά όταν η Σελήνη περάσει στον Αιγόκερω στον 11ο σου και το μόνο που θα σε ενδιαφέρει θα είναι να ετοιμαστείς για να βγεις το βράδυ κάπου έξω με την παρέα σου. Το τρίγωνο που θα σχηματιστεί μεταξύ της Αφροδίτης στον 4ο σου με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου, θα σε κάνεις να συνειδητοποιήσεις για ακόμη μια φορά πόσο βαθιούς συναισθηματικούς δεσμούς έχεις με την οικογένεια σου, ενώ στον ερωτικό τομέα, δεν αποκλείεται να κανονίσεις μια κρυφή ερωτική συνάντηση στο σπίτι σου ή και κάπου αλλού με το αντικείμενο του πόθου σου.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Γαλάζιες σημαίες 2024: Στη 2η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα – Μόλις δύο στην Αχαΐα

Final 4 Euroleague: Επεισόδια στο Βερολίνο – Τούρκοι επιτέθηκαν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού

Χαλκίδα: Στη φυλακή η προϊσταμένη της ΔΟΥ και μία υπάλληλος – Τι δήλωσε ο συνήγορός τους

Παράταση υποβολής μηχανογραφικού για υποψήφιους με σοβαρές παθήσεις