Ζώδια: Tαύρε, θα καταφέρεις να βγεις από την ζώνη ασφαλείας σου και να γίνεις πιο τολμηρός ειδικά στις σχέσεις σου

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και σήμερα και θα κάνει ό,τι μπορεί να μας κρατήσει προσγειωμένους, λογικούς, συνεπείς και προσηλωμένους στους στόχους μας, αποδεικνύοντάς μας ότι χωρίς κόπο, δεν υπάρχει κέρδος. Ό,τι επιθυμούμε, θέλουμε ή λαχταράμε έρχεται μετά από προσωπική προσπάθεια, ενδεχομένως και θυσίες και όχι από μόνο του.

Κι η αλήθεια είναι ότι θα τα καταφέρει σε μεγάλο βαθμό μέχρι το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο που θα ανακατέψει κάπως τα πράγματα, αναστατώνοντας τα σχέδιά μας και κάνοντάς μας να δούμε και έξω από το κουτί, αλλάζοντας ενδεχομένως και τα συναισθήματα ή τις σκέψεις μας.

 

Κριός

 

Μετά την κορύφωση των γεγονότων στον επαγγελματικό σου τομέα, σήμερα με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 10ο σου, τα πράγματα κυλούν με τους συνηθισμένους ρυθμούς και την προσοχή σου συγκεντρωμένη στις δραστηριότητες σου. Αν εργάζεσαι σήμερα προσπαθείς να είσαι συνεπής, μεθοδικός/η και δείχνεις καλή διάθεση και πνεύμα συνεργασίας, προκειμένου να μην χαλάσει το κλίμα και δώσεις δικαιώματα. Αργά το βράδυ με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον 2ο σου, μπορεί να έχεις μια ευχάριστη τροπή σχετική με τα οικονομικά σου ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, να περάσεις καλά και να πάρεις ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση. Οτιδήποτε προκύψει που θα αλλάξει το πρόγραμμα σου μπορεί αρχικά να σε ταράξει, ωστόσο θα δείξεις προσαρμοστικότητα και ευελιξία και όλα θα έρθουν πιο ομαλά.

 

Tαύρος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 9ο σου σήμερα έχεις περισσότερο ανάλαφρη διάθεση και αυθόρμητη στάση και συμπεριφορά. Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από κοινά και τετριμμένα μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει να επικοινωνήσεις με κόσμο που μοιράζεστε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα, ή ακόμη και σε κάποια παραλία να απολαύσεις τον ήλιο και την θάλασσα. Το βράδυ που θα σχηματιστεί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον 1ο σου, θα σε βοηθήσει να δείξεις μια πλευρά του εαυτού σου λιγότερο συντηρητική, μιας και θα καταφέρεις να βγεις από την ζώνη ασφαλείας σου και να γίνεις πιο τολμηρός/η ειδικά στις σχέσεις σου, με αποτέλεσμα αν ενδιαφέρεσαι για κάποιον/α ερωτικά να εκδηλώσεις με πρωτότυπο στυλ το ενδιαφέρον σου.

 

Δίδυμοι

Βρίσκεσαι ακόμη στο απόηχο της χτεσινής Πανσελήνου και με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω στον 8ο σου, διατηρείς την συναισθηματική φόρτιση της προηγούμενης ημέρας. Τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, κυρίως αν δεν βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση, σε κατακλύζουν αμφιβολίες και ανασφάλειες. Δεν ανοίγεσαι εύκολα, διατηρείς την επιφυλακτικότητα σου, ωστόσο από το βράδυ και με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον 12ο σου, σκέφτεσαι περισσότερες προοπτικές και επιλογές που πιθανό έχεις προκειμένου να απελευθερωθείς, είτε από κάποια χρέη και οφειλές, είτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις. Κάποια συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας δεν θα λείψουν, ωστόσο θα καταφέρεις να τα διαχειριστείς αρκετά καλά μιας και το ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σου είναι εξ’ ολοκλήρου επάνω σου.

 

Kαρκίνος

Σχέσεις και συνεργασίες εξακολουθούν να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ωστόσο σήμερα είσαι περισσότερο ψύχραιμος/η, περισσότερο πρακτικός/η και προσγειωμένος/η. Θα έχεις την ικανότητα και την δυνατότητα να μπαίνεις στη θέση των άλλων και να βλέπεις τα πράγματα από την δική τους οπτική με αποτέλεσμα να κατανοείς καλύτερα κάποια πράγματα και να δείχνεις κατανόηση. Με το εξάγωνο της με τον Κρόνο στον 9ο σου, σταθεροποιούνται κοινωνικές, αισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις, ή τουλάχιστον νιώθεις λιγότερη ανασφάλεια ενώ, με το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον 11ο σου, θα καταφέρεις να προωθήσεις και να υλοποιήσεις κάποια σχέδια αλλά θα έχεις και στο πλευρό σου ανθρώπους σημαντικούς που θα σε στηρίξουν. Το πιθανότερο για το βράδυ είναι να βρεις έξω με την παρέα σου και να κάνεις νέες γνωριμίες.

 

Λέων

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σε υποχρεώνουν να συγκεντρωθείς και να εστιάσεις στις δουλειές σου, είτε μέσα στον χώρο του σπιτιού, είτε μέσα στο σπίτι. Αν εργάζεσαι με το εξάγωνο Σελήνης/Κρόνου από τον 8ο σου, θα είσαι μεθοδικός/η, θα βάλεις σε τάξη χρέη και έξοδα και ενδέχεται να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον 10ο σου, μπορεί να έχεις απρόσμενες ευκαιρίες ανέλιξης στον επαγγελματικό τομέα με εσένα να διαπρέπεις για τις πρωτότυπες ιδέες σου και σχέδια σου. Μια προαγωγή ή μια νέα θέση είναι πολύ πιθανή ενώ γενικότερα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέα ανοίγματα. Αν δεν εργάζεσαι σήμερα το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου.

 

Παρθένος

Σήμερα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα με την Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω στον 5ο σου, αφού θα σου δοθεί η ευκαιρία να το ρίξεις στην διασκέδαση και να εκφράσεις τον εαυτό σου δημιουργικά μέσα χαρούμενες δραστηριότητες. Στον αισθηματικό τομέα ενδέχεται να προκύψει μια γνωριμία με κάποιον/α που έχει κύρος, πιθανόν με μεγάλη διαφορά ηλικίας από την δική σου, ή με κάποιον/α με τον οποίο/α νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Το βράδυ με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον 9ο σου, αν είσαι ελεύθερος/η, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις, αυξημένη κοινωνικότητα, αισιοδοξία και τάση να κάνεις πολλά και διαφορετικά πράγματα. Κεραυνοβόλοι έρωτες, διασκέδαση, ανεμελιά και κυρίως ανάγκη να εκφράσεις τον εαυτό σου ελεύθερα χωρίς πιέσεις ή περιορισμούς.

 

Zυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω στον 4ο σου, με αποτέλεσμα να έχεις διάθεση για κοινωνικότητες. Θα ασχοληθείς κυρίως με το σπίτι σου και με το εξάγωνο της με τον Κρόνο στον 6ο σου, η πρακτικότητα και η μεθοδικότητά σου, θα βοηθήσεις να καταπιαστείς με την καθαριότητα και τακτοποίηση του χώρου. Τυχόν επιδιορθώσεις θα καταφέρεις να τις τακτοποιήσεις, ειδικά αν πιάνουν τα χέρια σου. Θα είσαι κυκλοθυμικός/η και παραπονιάρης/α, θα εξαρτάται η διάθεσή σου από την διάθεση των μελών της οικογένειας ενώ, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον 8ο σου, θα μπορέσεις να απελευθερωθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε κρατούν δέσμιο τους. Θα βρεις τον τρόπο να απελευθερωθείς από οικογενειακά βάρη ή ακόμη και κάποια χρέη και ενδέχεται να ευνοηθείς από ένα ακίνητο.

 

Σκορπιός

Θα έχεις αρκετά κοινωνική και ευχάριστη ημέρα με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω και στον 3ο σου. Θα έχεις διάθεση για μετακινήσεις και το πιθανότερο είναι με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον 5ο σου, θα θελήσεις να φύγετε με τον/η αγαπημένο/η σου, μια κοντινή εκδρομή προκειμένου να κάνετε το μπάνιο σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές. Αν έχεις παιδιά θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις βρίσκοντας πρακτικές λύσεις σε τυχόν προβλήματα, παρότι μπορεί να μην είσαι αντικειμενικός/η. Το βράδυ η Σελήνη θα πιάσει με τρίγωνο τον Ουρανό στον 7ο σου και είναι πιθανό να φέρει νέες συζητήσεις και προτάσεις συνεργασίας με ανθρώπους που ούτε είχες στο μυαλό σου και να εκπλαγείς ευχάριστα. Το γεγονός ο/η σύντροφος σου να σε εκπλήξει με νέα σχέδια και προτάσεις είναι πολύ πιθανό.

 

 

Tοξότης

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 2ο σου, τα σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό τομέα σε αγχώνουν και σου προκαλούν αστάθεια συναισθηματική. Ωστόσο με το εξάγωνο της με τον Κρόνο μέσα από τον 4ο σου, αντιλαμβάνεσαι πως πάντα μπορείς να στηρίζεσαι στην οικογένεια σου. Συζήτησε μαζί με τους δικούς σου και να είσαι σίγουρος/η, ότι όλο και κάποια πρακτική και ρεαλιστική λύση θα έχουν να σου δώσουν ώστε να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου. Το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό στον 6ο σου, ενδέχεται να αλλάξουν τα σχέδια σου την τελευταία στιγμή, χωρίς όμως να αναστατωθείς. Για την ακρίβεια μάλλον θα το χαρείς, αφού θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσα από τις ανατροπές να αποφύγεις να κάνεις πράγματα κοινά και τετριμμένα.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στο ζώδιο σου στον 1ο σου, τα παίρνεις όλα προσωπικά και είναι πιθανό ενώ θα έχεις διαίσθηση, να μην είσαι αντικειμενικός/η στις απόψεις ή απαιτήσεις σου. Θα φανείς εγωιστής/στρια, ίσως και απαιτητικός/η, χωρίς να μπαίνεις στην θέση των άλλων και να σκέφτεσαι μόνο το συμφέρον σου. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον 3ο σου, είναι πιθανό να τηρήσεις μια υπόσχεση που έδωσες στο παρελθόν, ενώ το βράδυ με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον 5ο σου, το πιθανότερο είναι ακόμη και αν δεν ήταν κανονισμένο, να βγεις κάπου έξω για διασκέδαση. Μην αρνηθείς προσκλήσεις για βόλτες και εξόδους γιατί θα ευνοηθείς στον ερωτικό τομέα αφού είναι πιθανό να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε γοητεύσει και θα χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να κινείται ακόμη μια ημέρα στον 12ο σου, θα έχεις τάση για απομόνωση, θα παρελθοντολογείς και δεν θα έχεις διάθεση να εκφραστείς και να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και τα σχέδια σου. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον 12ο σου, βρίσκεις πρακτικές λύσεις ώστε να κρύψεις ή να επενδύσεις τα χρήματά σου, προκειμένου να σταθεροποιηθούν. Κατά παράδοξο τρόπο θα έρθουν έτσι οι συγκυρίες που θα καταφέρεις να εκφραστείς και να απελευθερωθείς από σκέψεις και διλλήματα που σε βασανίζουν, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον 4ο σου. Η λύση δίνεται μέσα από κάποιες αλλαγές ή ανατροπές σε σχέση με τους γονείς σου και τα δικά τους σχέδια. Η ελευθερία και οι πρωτότυπες ιδέες κυριαρχούν σε όλο τους το μεγαλείο.

 

Ιχθύες

Η ημέρα προσφέρεται για να βρεθείς με φίλους/ες και γνωστούς/ες με την Σελήνη να βρίσκεται στον 11ο σου. Καλή ημέρα επίσης για να προωθήσεις σχέδια και στόχους και μάλιστα χωρίς να το περιμένεις καθόλου, θα προκύψουν οι συγκυρίες ώστε να το κάνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον 1ο σου, αναλαμβάνεις να διευθετήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχεις γρήγορα και με αξιοπιστία. Το βράδυ που θα σχηματιστεί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον 3ο σου, θα έχεις εξαιρετικά ευφυείς ιδέες και απόψεις που θα εκπλήξουν ευχάριστα τους/ις άλλους/ες, ενώ δεν αποκλείεται μέσα από συζητήσεις που θα γίνουν να προκύψει μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο που θα σε ωφελήσει. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να βγεις έξω από το σπίτι, να κοινωνικοποιηθείς και να δικτυωθείς.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς από χωριά της Τριταίας, στάχτη 40.000 στρ. και αγροτικές υποδομές

Λύτρας: Τις επόμενες ημέρες το αίτημα αποφυλάκισής του, το δεύτερο βράδυ στον Κορυδαλλό

Σαν σήμερα 22 Ιουνίου 1941 Γερμανία, Ιταλία και Ρουμανία κηρύσσουν τον πόλεμο στη Σοβιετική Ένωση, στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τι άλλο συνέβη

myAADEapp: Άμεση πρόσβαση σε δηλώσεις εισοδήματος και εκκαθαριστικά