Ζώδια: Tοξότη, απρόσμενες εξελίξεις έχεις στα εργασιακά σου – Είσαι περισσότερο παραγωγικός και ενδέχεται να αλλάξεις κάποια πράγματα

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Αρκετά δύσκολη ή τουλάχιστον απαιτητική θα είναι η σημερινή μέρα, με το τετράγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο να πρωτοστατεί, το οποίο μας φέρνει αντιμέτωπους με το «κακό» και μας αναγκάζει να συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο όταν μπαίνει τέλος σε κάτι, γίνεται μια καινούργια αρχή, οφείλουμε, λοιπόν, να τελειώσουμε με παθογένειες, πρόσωπα και καταστάσεις που «σέρνονται» για καιρό.

Επιπλέον, οι αποκαλύψεις θα είναι αρκετές, που ενδεχομένως να μας πονέσουν, όμως, ίσως να είναι αυτές που θα μας σπρώξουν στο να πάρουμε οριστικές αποφάσεις ή να δώσουμε τελεσίγραφο. Δεν αποκλείεται να γίνουμε απόλυτοι, εκδικητικοί ή να βιώσουμε δυσάρεστες γεγονότα που θα μας σημαδέψουν.

Από την άλλη, όμως, αν έχουμε άσσους κρυμμένους στο μανίκι μας και αποφασίσουμε να τους χρησιμοποιήσουμε για να αντιμετωπίσουμε «εχθρούς», ανταγωνιστές και αντιπάλους, τότε η νίκη θα είναι ολοκληρωτική.

Την ίδια μέρα γίνεται η σπάνια σύνοδος Δία- Ουρανού που θα επηρεάσει μακροπρόθεσμα τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο.

 

Κριός

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον 2ο σου και θα έχεις την ευκαιρία μέσα από αναπάντεχα γεγονότα να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Ήρθε η στιγμή να πάρεις ρίσκα αλλά και να απαλλαγείς από ευθύνες που παραβιάζουν τις αξίες σου. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να το παρατραβήξεις γιατί παράλληλα με το τετράγωνο του Ήλιου από τον 2ο σου με τον Πλούτωνα από τον 11ο σου που θα ολοκληρωθεί και αυτό σήμερα, θα φέρει πιέσεις που μπορεί να μην αντέξεις από ανθρώπους που διαθέτουν δύναμη και εξουσία. Επειδή θα σου παρουσιαστούν οι ευκαιρίες για οικονομική ενίσχυση, ίσως είναι από τις ελάχιστες φορές που η δράση σου θα πρέπει να είναι περισσότερο ελεγχόμενη, ακόμη και αν νιώθεις ενθουσιασμό, αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σου.

 

Tαύρος

Με την σύνοδο του Δία με τον Ουρανό στον 1ο σου, θα πάρεις την πρωτοβουλία να απομακρύνεις από την ζωή σου ανθρώπους που σε καταπιέζουν να εκφράσεις την προσωπικότητα σου. Θα προκύψουν ξαφνικά διάφορα γεγονότα μέσα από τα οποία θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες επέκτασης. Θα έχεις τύχη, θα ανοίξει ένας νέος κύκλος και θα διευρυνθούν οι πνευματικοί σου ορίζοντες μέσα από νέες συναρπαστικές εμπειρίες. Ωστόσο ειδικά για σήμερα στην περίπτωση που εργάζεσαι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί με το τετράγωνο του Ήλιου από τον 1ο σου με τον Πλούτωνα από τον 10ο σου, ενδέχεται να δεχτείς πιέσεις από τον/ην εργοδότη σου στην προσπάθεια του/ης να σε χειραγωγήσει για να σε φέρει στα μέτρα και τα σταθμά τα δικά του/ης και κυρίως για να τεστάρει τις αντοχές σου.

 

Δίδυμοι

Με την σύνοδο του Δία με τον Ουρανό στον 12ο σου, θα έχεις προστασία σε παρασκηνιακές κινήσεις εναντίον σου και παράλληλα θα αφυπνιστείς σε ένα εσωτερικό επίπεδο ώστε να αφήσεις πίσω σου φοβίες, ανασφάλειες και εμμονές που σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Θα απελευθερωθείς από μυστικά, διλήμματα και αγωνίες και θα ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου που ήταν καλά κρυμμένες μέσα σου. Παράλληλα με την σύνοδο, ολοκληρώνεται και το τετράγωνο του Ήλιου από τον 12ο σου με τον Πλούτωνα από τον 9ο σου και είναι πιθανό να δεχτείς ισχυρές πιέσεις εξαιτίας μια νομικής υπόθεσης που σε ταλαιπωρεί ή για ένα ταξίδι στο εξωτερικό και σε αυτό το κομμάτι, να αποκτήσεις νέες φοβίες για πράγματα που πρέπει να γίνουν χωρίς να έχεις την διάθεση και την αντοχή να τα διαχειριστείς.

 

Kαρκίνος

Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον 11ο σου θα σε επηρεάσει αρκετά θετικά. Θα διευρυνθεί ο κύκλος γνωριμιών σου μέσα από ξαφνικές συναντήσεις με ανθρώπους σημαντικούς που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να απαγκιστρωθείς από σχέσεις που σε περιορίζουν και δεσμεύουν. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για αλλαγές στην ζωή σου μέσα από νέους στόχους και οράματα που σε βοηθήσουν και στον επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα σήμερα ολοκληρώνεται και το τετράγωνο του Ήλιου που έχει περάσει πλέον στον 11ο σου, με τον Πλούτωνα μέσα από τον 8ο σου και το οποίο κατά την διάρκεια της ημέρας θα σε πιέσει για θέματα οικονομικών. Μια άλλη περίπτωση είναι να νιώσεις έντονο πάθος για κάποιον/α από τον φιλικό σου περίγυρο και να αρχίζεις να πιέζεις με την στάση σου.

 

Λέων

Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον 10ο σου θα σου φέρει τις ευκαιρίες που περίμενες ώστε να αλλάξεις καταστάσεις που σε περιορίζουν και δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς στον χώρο της καριέρας. Θα πάρεις ρίσκα που άλλοτε σε τρόμαζαν και η τύχη θα σε ευνοήσει ώστε να πραγματοποιήσεις με επιτυχία τα σχέδια σου. Μπορεί να έρθει μια προαγωγή ή αν είσαι ελεύθερος/η επαγγελματίας να εκτοξευτεί η καριέρας σου στα ύψη. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως μια συνεργασία πρέπει να τερματιστεί και να πάρει την θέση της μια άλλη, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί μέσα από το τετράγωνο του Ήλιου στον 10ο σου με τον Πλούτωνα από τον 7ο σου. Στον αισθηματικό τομέα ενδέχεται ο/η σύντροφος να πιέσει για θέματα της καριέρας σου και μέσα από την πίεση του, να πάρεις την απόφαση να πραγματοποιήσεις αλλαγές που θα σε ωφελήσουν.

 

Παρθένος

Σήμερα ολοκληρώνεται η ευνοϊκή σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον 9ο σου για να σου φέρει νέες συναρπαστικές εμπειρίες μέσα από την μορφή ξαφνικών γεγονότων. Ενδέχεται να αλλάξεις φιλοσοφία και να υιοθετήσεις μια νέα στάση ζωής, περισσότερο αισιόδοξη που θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης αφού το πιθανότερο είναι να απομακρυνθείς από ευθύνες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου που κάνουν πιο ανιαρή την ζωή σου. Μπορεί για παράδειγμα να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό να αλλάξεις παραστάσεις και να αποκομίσεις νέες και συναρπαστικές εμπειρίες. Παράλληλα σήμερα θα ολοκληρωθεί το τετράγωνο του Ήλιου από τον 9ο σου με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου για να τονιστεί ακόμη περισσότερο η ανάγκη σου να ξεφύγεις από την καθημερινή σου ρουτίνα που σε πιέζει αφόρητα.

 

Zυγός

Σήμερα κορυφώνεται η ευνοϊκή σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον 8ο σου για να φέρει ευχάριστες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα και κυρίως στα χρήματα που έρχονται μέσω άλλων στην τσέπη σου. Έτσι δεν αποκλείεται να ευνοηθείς από μια κληρονομική υπόθεση, να αποπληρώσεις ένα δάνειο και να απελευθερωθείς από δόσεις και χρήματα που έδινες τακτικά ή ακόμη και να πάρεις ένα extra bonus από μια συνεργασία. Σε προσωπικό και ψυχολογικό επίπεδο θα αφήσεις κατά μέρος φοβίες και ανασφάλειες και η σχέση σου θα βελτιωθεί και στον ερωτικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται εντελώς ξαφνικά να παθιαστείς με κάποιον/α. Σήμερα ολοκληρώνεται και το τετράγωνο του Ήλιου από τον 8ο σου με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου και είναι πιθανό να δεχτείς ισχυρές πιέσεις από τα παιδιά σου για οικονομικά ζητήματα.

 

Σκορπιός

Μια αρκετά σημαντική και ευνοϊκή όψη κορυφώνεται για εσένα σήμερα και δεν άλλη από αυτή της συνόδου του Δία./Ουρανού μέσα στον 7ο σου, για να φέρει ξαφνικές και ευχάριστες ανατροπές στον αισθηματικό τομέα και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου γενικότερα. Αυτό σημαίνει πως είτε η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή και θα ανανεωθεί, είτε για εσένα που είσαι αδέσμευτος/η, ότι θα γνωρίσεις έναν νέο έρωτα που «υπόσχεται» νέες, ευχάριστες και συναρπαστικές στογμές, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ως μάννα εξ’ ουρανού μια νέα συνεργασία με προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης για εσένα. Ωστόσο επειδή σήμερα θα ολοκληρωθεί και το τετράγωνο του Ήλιου από τον 7ο σου με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου, είναι πιθανό να δεχτείς ισχυρές πιέσεις από την οικογένεια σου σε σχέση με τα αισθηματικά σου και τον/η σύντροφό σου.

 

Tοξότης

Με την σύνοδο του Δία/Ουρανού να κορυφώνεται μέσα στον 6ο σου, τον οίκο που σχετίζεται με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και την υγεία θα έχεις απρόσμενες θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου θέματα, είτε γιατί θα αποφορτιστείς από περίσσιες υποχρεώσεις, είτε γιατί θα αναλάβεις νέες που θα ανανεώσουν την καθημερινότητα σου περισσότερα ευχάριστα. Θα είσαι περισσότερο παραγωγικός/η και ενδέχεται να βάλεις την άσκηση στην ζωή σου και να αλλάξεις εντελώς το καθημερινό διαιτολόγιο σου, ώστε να γίνει πιο υγιεινό. Παράλληλα με την σύνοδο, σήμερα ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον 6ο σου με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου και είναι πιθανό μια υπόθεση που σχετίζεται με συγγενικά σου πρόσωπα να σου χαλάσει την διάθεση ενώ δεν αποκλείεται μια συναλλαγή που θα πραγματοποιήσεις να σε πιέσει και να μην εξελιχθεί τόσο καλά όσο θα ήθελες.

 

Αιγόκερως

Σήμερα ολοκληρώνεται η ευνοϊκή σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον 5ο σου για να φέρει απρόσμενες θετικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα μέσα από κεραυνοβόλους έρωτες και έκφραση της προσωπικότητας σου μέσα από δημιουργικές ασχολίες. Μπορεί ακόμη, να προκύψει μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη που θα αλλάξει σημαντικά την ζωή σου ενώ γενικότερα θα έχεις ευχάριστα γεγονότα και εύνοια τύχης. Αν έχεις ήδη παιδιά θα περάσετε μαζί νέες ευχάριστες εμπειρίες ενδεχομένως και μέσα από την προσπάθεια τους να γίνουν περισσότερο ανεξάρτητα και αυτόνομα. Το τετράγωνο που θα κορυφωθεί και αυτό σήμερα του Ήλιου από τον 5ο σου με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου, σε ωθεί να είσαι προσεκτικός/η σε επενδύσεις και οικονομικά ρίσκα που θα πρέπει να αποφύγεις τουλάχιστον για σήμερα γιατί το πιθανότερο είναι να έχεις απώλειες και να πιεστείς ακόμη περισσότερο οικονομικά.

 

Υδροχόος

Μια αρκετά σημαντική και ευνοϊκή σύνοδος κορυφώνεται για εσένα σήμερα στον 4ο σου του Δία με τον Ουρανού, που θα σου φέρει απρόσμενες εξελίξεις στην οικογένεια και το σπίτι. Μπορεί να αλλάξεις κατοικία και να ανεξαρτητοποιηθείς από τους γονείς σου, να κάνεις κάποιες ευχάριστες αλλαγές μέσα στο ήδη υπάρχον σπίτι και γενικότερα να ευνοηθείς από την σχέση σου με τους γονείς μέσα από μια μεταβίβαση ακινήτου, ή ακόμη και χρημάτων που σου δώσουν. Γενικότερα θα υπάρξει μια επαναστατική διάθεση από μέρους που όμως θα σε ωφελήσει και σου ανοίξει νέες ευκαιρίες εξέλιξης. Ωστόσο επειδή σήμερα ολοκληρώνεται και το τετράγωνο του Ήλιου από τον 4ο σου με τον Πλούτωνα από τον 1ο σου, μπορεί κατά την διάρκεια της ημέρας να ασκήσεις ασφυκτικές πιέσεις σε ανθρώπους που είναι πολύ στενά συνδεδεμένοι μαζί σου.

 

 

Ιχθύες

Με την σύνοδο του Δία/Ουρανού να κορυφώνεται σήμερα στον 3ο σου, τελείως απρόσμενα γεγονότα δίνουν άλλη διάσταση στην καθημερινότητα σου, στον τρόπο που σκέπτεσαι και αντιλαμβάνεσαι πρόσωπα και καταστάσεις. Η σκέψεις και οι ιδέες σου θα γίνουν πιο αισιόδοξες και παράλληλα προχωρημένες, με αποτέλεσμα να προκύπτουν νέες γνωριμίες και να δεχτείς προτάσεις και συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν. Επομένως, νέες συνεργασίες και ευκαιρίες να ανανεώσεις συμβόλαια που θα σε ευνοήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με το τετράγωνο του Ήλιου στον 3ο σου με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου, αν εξακολουθήσεις να μην εκμυστηρεύεσαι φόβους και ανασφάλειες δύσκολα θα αλλάξεις τρόπο σκέψης και επειδή αυτή η επιρροή δεν θα κρατήσει πολύ, φρόντισε να ανοιχτείς και να βγάλεις απωθημένα από μέσα σου για να νιώσεις πιο απελευθερωμένος/η γενικότερα.

 

Πηγή: astrology.gr

 

Διαβάστε επίσης:

 

Μητροπολίτης Ιερώνυμος στην «Π» για Κασσελάκη – Η απάντηση για τον σταυρό στην κολυμβήθρα…και το σφυροδρέπανο!

Καλάβρυτα: Ανατροπή και τελεσίγραφο για το τρενάκι – Από τον ΟΣΕ δεν βλέπουν «φως» για επαναλειτουργία

Αυτή είναι η πιο σύντομη πτήση στην Ελλάδα – Στον κόσμο διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα

Δώρο Πάσχα: Έως τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή του – Πώς το υπολογίζετε

 

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ