Ζυμαρικά με γαρίδες, σπανάκι και μπέικον

Ζυμαρικά με γαρίδες, σπανάκι και μπέικον

Υλικά

450 γρ. ζυμαρικά

2 κ. σ. λάδι

4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες

900 γρ. γαρίδες

3 φλ. τσαγιού σπανάκι

1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 κ. γλ. αλάτι

1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι

2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος

450 γρ. ζυμαρικά

6 φέτες μπέικον, ψημένο και ψιλοκομμένο

1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη

1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1

Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.

Βήμα 2

Ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά σε μια μεγάλη κατσαρόλα.

Βήμα 3

Σοτάρετε το σκόρδο και τις γαρίδες και αφαιρέστε μόνο τις γαρίδες μόλις πάρουν μια ροζ απόχρωση.

Βήμα 4

Προσθέστε το σπανάκι, τα κρεμμύδια, το αλάτι και το πιπέρι, μαγειρεύοντας έως ότου χάσουν τα υγρά τους.

Βήμα 5

Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρει μια βράση.

Βήμα 6

Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.

Βήμα 7

Τέλος, ρίξτε στην κατσαρόλα τις μαγειρεμένες γαρίδες, το μπέικον, την παρμεζάνα και το μαϊντανό και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ