Ζυμαρικά με γαρίδες, σπανάκι και μπέικον

image 634470

Υλικά

450 γρ. ζυμαρικά

2 κ. σ. λάδι

4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες

900 γρ. γαρίδες

3 φλ. τσαγιού σπανάκι

1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 κ. γλ. αλάτι

1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι

2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος

450 γρ. ζυμαρικά

6 φέτες μπέικον, ψημένο και ψιλοκομμένο

1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη

1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1

Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.

Βήμα 2

Ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά σε μια μεγάλη κατσαρόλα.

Βήμα 3

Σοτάρετε το σκόρδο και τις γαρίδες και αφαιρέστε μόνο τις γαρίδες μόλις πάρουν μια ροζ απόχρωση.

Βήμα 4

Προσθέστε το σπανάκι, τα κρεμμύδια, το αλάτι και το πιπέρι, μαγειρεύοντας έως ότου χάσουν τα υγρά τους.

Βήμα 5

Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρει μια βράση.

Βήμα 6

Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.

Βήμα 7

Τέλος, ρίξτε στην κατσαρόλα τις μαγειρεμένες γαρίδες, το μπέικον, την παρμεζάνα και το μαϊντανό και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

tasosberdesis 1
theron
Χωρίς τίτλο 4
226380661 1026500694785693 8603586999052667441 n