Ζυμαρικά με σάλτσα λεμονιού και σπαράγγια

Ζυμαρικά με σάλτσα λεμονιού και σπαράγγια

Υλικά

1 συσκευασία ζυμαρικά (κατά προτίμηση πένες)

1 κιλό φρέσκα σπαράγγια κομμένα στα 4

1 μεγάλο λεμόνι, ξύσμα και χυμό

1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα

1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο

Αλάτι για τη γεύση

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Βήμα 2

Στα 8 λεπτά βρασμού προσθέστε και τα σπαράγγια και συνεχίστε το βράσιμο για ακόμη 3 λεπτά.

Βήμα 3

Σουρώστε και τοποθετήστε τα ζυμαρικά με τα σπαράγγια σε ένα μεγάλο μπολ.

Βήμα 4

Προσθέστε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, την παρμεζάνα, το ελαιόλαδο και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.

Βήμα 5

Σερβίρετε και γαρνίρετε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ