Πέμπτη 21 Ιουνίου 05:18      18°-28° Πάτρα
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Γαστρονομία
Σαλάτα ταμπουλέ
21/06/2018
[01:00]


Υλικά για 4 άτομα 200 γραμ. πλιγούρι 120 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι (ξερό) 3 τομάτες ψιλοκομμένες χωρίς τα σπόρια 1 μεγάλο μάτσο μαϊντανός ψιλοκομμένο λίγος φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος ελαιόλαδο λεμόνι αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Βάζετε το πλιγούρι να πάρει μία βράση σε 700 ml νερό. Αποσύρετε από τη φωτιά και το αφήνετε να φουσκώσει και να κρυώσει (θα... 
 

 
Η Αιγιάλεια ως ξεχωριστός γαστρονομικός προορισμός Αχαΐα:«Γαστρονομικός Προορισμός Αιγιάλεια»: Εκπαιδευτικό σεμινάριο Ιμάμ μπαϊλντί
 
Ροή ειδήσεων κατηγορίας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [05:18:20]