ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπρουσκέτες με ανθότυρο και ντοματίνια

Μπρουσκέτες με ανθότυρο και ντοματίνια



Υλικά για 4-6 άτομα

15 φέτες μπαγκέτα ή ψωμί για μπρουσκέτες
200 γραμμάρια ανθότυρο
1/2 κιλό ντοματίνια
ελαιόλαδο
αλάτι
ρίγανη
φύλλα βασιλικού

Εκτέλεση

Στο γκριλ του φούρνου βάζετε τη σχάρα στη σκάλα 3 και βάζετε τα ντοματίνια σε ένα ταψί, ραντίζετε με λίγο λάδι αλάτι, ρίγανη και ψήνετε για 6-7 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
Αλείφετε τις μπρουσκέτες με λίγο ανθότυρο και προσθέτετε από 2 με 3 ψητά ντοματίνια.
Ψιλοκόβετε το βασιλικό και αφήνετε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ.
Πασπαλίζετε με λίγο βασιλικό, προσθέτετε αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και διακοσμείτε με τα φύλλα βασιλικού.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 09:49]  Cheesecake βύσσινο στο ποτήρι
[χθες 10:45]  Τάκος με κοτόπουλο και ανανά
[χθες 09:49]  Σοκολατένιο κέικ με δύο μόνο υλικά
[χθες 16:20]  Χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα
[χθες 09:36]  Φτερούγες κοτόπουλου στο φούρνο
[χθες 10:24]  Σπιτικά σπανακοτυροπιτάκια
[χθες 12:39]  Τηγανίτες με τσένταρ και καλαμπόκι
[χθες 10:17]  Σπιτικό παγωτό κεράσι








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [19:18:26]